Amsterdamse grachten pandenAmsterdamse grachten panden

De Nederlandse vastgoedmarkt 2024

Onderzoek: de Nederlandse vastgoedmarkt 2024. Onderzoek onder particuliere vastgoedbeleggers
Handelsbanken heeft onderzoeksbureau Kantar onderzoek laten doen onder particuliere vastgoedbeleggers in Nederland. Aan het onderzoek hebben 776 particuliere vastgoedbeleggers meegewerkt. Doel van het onderzoek is om meer inzicht te krijgen in het effect dat actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt hebben op de houding en het gedrag van particuliere vastgoedbeleggers.

Enkele highlights uit het onderzoek:
  • Meerderheid van vastgoedbeleggers is positief over het rendement van hun vastgoedbeleggingen voor de komende twaalf maanden. 
  • Vastgoedbeleggers zijn van plan om in de komende twaalf maanden meer panden te verkopen dan te kopen.  
  • Redenen verkoop zijn voornamelijk ingegeven door wet- en regelgeving en onzekerheid over overheidsbeleid.
  • Veel particuliere vastgoedbeleggers vinden de kosten van het verduurzamen van hun panden niet opwegen tegen de baten.
Het gehele onderzoek lezen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de markt en onze financiële producten en diensten? Vul dan onderstaand formulier in. Na het (indien gewenst) invullen van uw gegevens en het klikken op de verzend-button krijgt u direct de download-link op deze pagina te zien.

Vastgoedbankieren bij de veiligste commerciële
bank van Europa.

Heeft u plannen om uw eerste vastgoed te kopen of heeft u reeds een vastgoedportefeuille en bent u op zoek naar manieren om deze uit te breiden of te herfinancieren? Bij Handelsbanken delen we onze diepgaande expertise en jarenlange ervaring in vastgoedfinanciering graag met u. 

Onze accountmanagers helpen u graag bij het opstellen van een financieringsoplossing die naadloos aansluit op uw behoeften en mogelijkheden. We begrijpen dat elke vastgoedinvesteerder uniek is, daarom bieden we maatwerkfinanciering om úw ambities waar te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen en financiële mogelijkheden te bespreken. 

Europa's veiligste commerciële bank

Handelsbanken is uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank in Europa, volgens de ranglijst van Global Finance waarin meer dan 500 banken wereldwijd zijn beoordeeld.

Wat maakt ons uniek

Persoonlijke bank

Door ons decentrale model werken onze kantoren lokaal, dicht bij de klant. Hierdoor kennen we onze klanten persoonlijk en begrijpen we de markt. We werken met korte lijnen. U zit direct met de beslisser aan tafel. 

Sinds 1871

Handelsbanken Nederland is onderdeel van het Zweedse Handelsbanken dat in 1871 is opgericht. Handelsbanken is inmiddels 20 jaar in Nederland en heeft 27 kantoren verspreid door het hele land.

Veiligste commerciële bank 

Handelsbanken is uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank in Europa, volgens de ranglijst van Global Finance waarin meer dan 500 banken wereldwijd zijn beoordeeld.