- man en vrouw aan een tafel

Sparen bij Handelsbanken

Laat uw vermogen groeien via de
veiligste commerciële bank van Europa.

Voor particuliere spaarders staat onze   momenteel op 1,90% oplopend tot 2,15%*. Met onze   kunt u sparen met een variabele rente en uw inleg op elk moment opnemen. Neemt u alleen een spaarproduct af, dan kunt u doorgaans instappen met een spaarbedrag van rond de € 500.000. U kunt ook kiezen voor een  , dan staat uw spaargeld voor een bepaalde periode vast tegen een gegarandeerde rente. Momenteel bieden we bijvoorbeeld een 1-jaars spaardeposito aan met een rente vanaf 2,88%**.

Ook voor zakelijke klanten hebben we een aantrekkelijk . Naast een Deposito kunnen we u ook andere mogelijkheden bieden voor de beschikbare liquiditeiten van uw bedrijf. We gaan daarover graag met u in gesprek. 

* Rente per 1 november 2023.
** Indicatie 20 november 2023.
Vind uw kantoor

Wat is uw spaardoel?

We helpen u graag bij het plannen van uw toekomst, of u nu spaart voor een regenachtige dag, of wilt investeren voor een langetermijndoel.

icoontje van spaarvakentje

Flexibel sparen

Wilt u geld opzijzetten, maar dit ook weer kunnen opnemen wanneer u wilt? Met de Particuliere Spaarrekening kunt u spaargeld tegen een variabele rente opzijzetten en op elk moment weer opnemen. 

icoont van spaarrente met een calender

Sparen met een vaste rente

Wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente? Met het Deposito van Handelsbanken kunt u spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente. 

Waarom sparen bij Handelsbanken:

* Rente per 1 november 2023.
** Indicatie 20 november 2023.

Persoonlijke relatiebank 

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven.

Bespreek uw spaardoel(en) met uw persoonlijk accountmanager op het bij u in de buurt.

Wilt u meer doen met uw vermogen en het laten beleggen?

Naast sparen kunt u bij ons ook terecht voor vermogensbeheer. Met vermogensbeheer laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt.

U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of online via Mijn Optimix of de Optimix app. U heeft verder geen omkijken naar uw beleggingen. Dat betekent gemak en rust. 

Wilt u weten welke vorm van vermogensbeheer bij u past? 
Vermogensbeheer

Vermogensbeheer via Optimix

  • Actief vermogensbeheer met uitgesproken keuzes en een mix van beleggingsinstrumenten
  • Duurzame keuze: optimale mix van beleggingsinstrumenten met een duurzaam effect
  • Maatwerk voor de grotere vermogens

Wat maakt ons uniek

Persoonlijke bank

Door ons decentrale model werken onze kantoren lokaal, dicht bij de klant. Hierdoor kennen we onze klanten persoonlijk en begrijpen we de markt. We werken met korte lijnen. U zit direct met de beslisser aan tafel. 

Sinds 1871

Handelsbanken Nederland is onderdeel van het Zweedse Handelsbanken dat in 1871 is opgericht. Handelsbanken is inmiddels 20 jaar in Nederland en heeft 27 kantoren verspreid door het hele land.

Veiligste bank van Europa

Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, is Handelsbanken de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).

Heeft u vragen over sparen bij Handelsbanken?
We helpen u graag verder.

Support  - Handelsbanken.se

U wilt uw vermogen behouden en laten groeien. Uw vermogen kan u helpen uw wensen te realiseren. Vermogen is daarmee iets heel persoonlijks. Wat u met uw vermogen wilt bereiken, is daarom voor ons altijd het belangrijkste vertrekpunt. 

Uw persoonlijke accountmanager luistert naar uw wensen en komt met oplossingen, afgestemd op wat u met uw vermogen wilt realiseren. 

Vind uw kantoor

Uw tegoeden worden beschermd door het Zweedse Depositogarantiestelsel

Op tegoeden aangehouden bij Handelsbanken in Nederland is het Zweedse Depositogarantiestelsel van toepassing tot een maximum van € 100.000 per persoon of instelling.