man en vrouw aan een tafel -

Sparen

Laat uw vermogen groeien via de
veiligste commerciële bank van Europa.

Voor particuliere spaarders staat onze spaarrente momenteel op 1% oplopend tot 1,4%*. Met onze spaarrekening kunt u sparen met een variabele rente en uw inleg op elk moment opnemen. Neemt u alleen een spaarproduct af, dan kunt u doorgaans instappen met een spaarbedrag van rond de
€ 500.000. U kunt ook kiezen voor een spaardeposito, dan staat uw spaargeld voor een bepaalde periode vast tegen een gegarandeerde rente. Momenteel bieden we bijvoorbeeld een 1-jaars spaardeposito aan met een rente vanaf 2,7%**.

Ook voor zakelijke klanten hebben we een aantrekkelijk spaaraanbod. Naast een Deposito kunnen we u ook andere mogelijkheden bieden voor de beschikbare liquiditeiten van uw bedrijf. We gaan daarover graag met u in gesprek. 

* Rente per 1 maart 2023.
** Indicatie 25 april 2023.
Neem contact op

De spaarrente gaat omhoog

Met ingang van 1 juni 2023 verhogen we de rente op de Particuliere Spaarrekening.   

Bekijk onze spaarrenteOpent in een nieuw venster


icoontje van spaarvakentje

Flexibel sparen

Wilt u geld opzijzetten, maar dit ook weer kunnen opnemen wanneer u wilt? Met de Particuliere Spaarrekening kunt u spaargeld tegen een variabele rente opzijzetten en op elk moment weer opnemen. 

icoont van spaarrente met een calender

Sparen met een vaste rente

Wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente? Met het Deposito van Handelsbanken kunt u spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente. 

Waarom sparen bij Handelsbanken:


* Rente per 1 maart 2023.
** Indicatie 25 april 2023.

Persoonlijke relatiebank 

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. Bespreek uw spaardoel(en) met uw persoonlijk accountmanager op het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.

Veiligste commerciële bank van Europa

2 mensen op spaaradvies gesprek
Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, heeft Global Finance Handelsbanken uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).
Veiligste bank van EuropaOpent in een nieuw venster

Wilt u meer doen met uw geld en het laten beleggen?

an account with coins and bills
Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of online via Mijn Optimix of de Optimix app. U heeft verder geen omkijken naar uw beleggingen. Dat betekent gemak en rust. 

Wilt u weten welke vorm van vermogensbeheer bij u past? 
Vermogensbeheer

Uw geld wordt beschermd door het Zweedse depositogarantiestelsel

Uw geld op de rekeningen bij Handelsbanken in Nederland wordt wettelijk beschermd door het Zweedse depositogarantiestelsel tot een maximum van € 100.000 per persoon of instelling.