-man en vrouw aan een tafel

Sparen bij Handelsbanken

Spaarrekening: flexibel en veilig

Wilt u geld opzijzetten, maar ook de mogelijkheid hebben om het op elk gewenst moment op te nemen? Dat kan met onze Spaarrekening waarbij u de flexibiliteit houdt en tegelijkertijd spaart tegen een aantrekkelijke rente.

Deposito: zekerheid met vaste rente

Wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente? Met het Deposito van Handelsbanken kunt u spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente. Ontdek de voordelen en onze rente. 

Actuele spaarrente

Bekijk onze actuele spaartarieven. 

Waarom sparen bij Handelsbanken?

Handelsbanken.se

Wilt u meer doen met uw vermogen en het laten beleggen?

Naast sparen kunt u bij ons ook terecht voor vermogensbeheer. Met vermogensbeheer laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt.

U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of via de online omgeving. U heeft verder geen omkijken naar uw beleggingen. Dat betekent gemak en rust. 

Wilt u weten wat vermogensbeheer bij Handelsbanken voor u kan betekenen? 

Vermogensbeheer bij Handelsbanken

  • Ruimte voor uw individuele wensen
  • Altijd direct en persoonlijke aandacht
  • We combineren uw doelen met onze kennis 

Wat maakt ons uniek

Persoonlijke bank

Door ons decentrale model werken onze kantoren lokaal, dicht bij de klant. Hierdoor kennen we onze klanten persoonlijk en begrijpen we de markt. We werken met korte lijnen. U zit direct met de beslisser aan tafel. 

Sinds 1871

Handelsbanken Nederland is onderdeel van het Zweedse Handelsbanken dat in 1871 is opgericht. Handelsbanken is inmiddels 20 jaar in Nederland en heeft 27 kantoren verspreid door het hele land.

Veiligste bank van Europa

Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, is Handelsbanken de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).

Vragen over sparen bij Handelsbanken?

Support  - Handelsbanken.se
Ontdek de mogelijkheden voor sparen bij Handelsbanken. Kies voor veiligheid, een aantrekkelijk rendement en persoonlijk advies.

Uw persoonlijke accountmanager staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw financiële doelen.

Uw tegoeden worden beschermd door het Zweedse Depositogarantiestelsel

Op tegoeden aangehouden bij Handelsbanken in Nederland is het Zweedse Depositogarantiestelsel van toepassing tot een maximum van € 100.000 per persoon of instelling.