1. Particulier

Nu ook Duurzaamheidskorting bij verduurzamen eigen woning

Een hypotheek die bij uw persoonlijke situatie past

Heeft u een huis op het oog dat u wilt kopen? Een woning voor uzelf, of voor uw kinderen of ouders? Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Om u te helpen, gaan we graag met u in gesprek. In het kennismakingsgesprek bekijken we samen uw financiële situatie en uw wensen.

Investeren in vastgoed om te verhuren

Heeft u plannen om uw eerste vastgoed te kopen? Of u bent al in het bezit van een vastgoedbeleggingsportefeuille en wilt u deze uitbreiden of herfinancieren? Uw accountmanager op uw Handelsbanken-kantoor helpt u graag bij het samenstellen van een lening die bij u past.

Aandacht voor uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. Wilt u weten wat Optimix voor u kan betekenen?

Ervaar het verschil van onze persoonlijke aanpak

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en (vastgoed)bedrijven. Met onze Zweedse wortels en decentrale werkwijze zijn we een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. Als klant zit u direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door uw persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

Een relatie met Handelsbanken start meestal met een hypotheek of vastgoedfinanciering. Aanvullend bieden we diensten zoals beleggen (via onze dochter Optimix Vermogensbeheer), sparen en betalen. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. Hoe kunnen we u helpen?

De situatie in Oekraïne

symbool met ook op europa
Voor meer informatie over sancties, betalingen en meningen van experts verwijzen we u naar onze Engelse pagina Informatie over OekraïneOpent in een nieuw venster

Wilt u weten wat de gevolgen zijn voor uw beleggingsportefeuille, lees dan de Update Beleggingsstrategie oorlog OekraïneOpent in een nieuw venster van onze collega’s van Optimix Vermogensbeheer.

Wilt u geld opzijzetten en erbij kunnen wanneer u wilt?

Wilt u geld opzijzetten, maar dit ook weer kunnen opnemen wanneer u wilt? Of wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente?

Bekijk de spaarmogelijkheden van Handelsbanken en bepaal wat het best bij u past.
Spaarrekening

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. We streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel.