vrouw buiten aan de telefoon -

Een persoonlijke blik op uw spaarwensen

We hebben de website vernieuwd

We hebben een aantal verbeteringen aangebracht o.a. aan het menu.


Koppel zit naast verhuisdoos in nieuwe huis

Een hypotheek die bij uw persoonlijke situatie past

Heeft u een huis op het oog dat u wilt kopen? Een woning voor uzelf, of voor uw kinderen of ouders? Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Om u te helpen, gaan we graag met u in gesprek. In het kennismakingsgesprek bekijken we samen uw financiële situatie en uw wensen.
verschillende kantoorgebouwen

Investeren in vastgoed om te verhuren

Heeft u plannen om uw eerste vastgoed te kopen? Of heeft u al een vastgoedbeleggingsportefeuille en wilt u deze uitbreiden of herfinancieren? Uw accountmanager op uw Handelsbanken-kantoor helpt u graag bij het samenstellen van een lening die bij u past.
Wie geeft richting aan uw vermogen? Vermogensbeheer via Optimix

Richting aan uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. Wilt u weten wat Optimix voor u kan betekenen?

Ervaar het verschil van onze persoonlijke aanpak

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. Met onze Zweedse wortels en decentrale werkwijze zijn we een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. Als klant zit u direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door uw persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

Een relatie met Handelsbanken start meestal met een hypotheek of vastgoedfinanciering. Aanvullend bieden we diensten zoals beleggen (via onze dochter Optimix Vermogensbeheer), sparen en betalen. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. Hoe kunnen we u helpen?

Wees alert op bankhelpdeskfraude!

symbool informatie icoon
Bij bankhelpdeskfraude doen oplichters zich voor als bankmedewerker. Hoewel er maatregelen genomen zijn misbruiken oplichters de naam of het telefoonnummer van de bank. De oplichter probeert uw vertrouwen te winnen zodat u een betaling doet. 

Voorkom dat deze oplichters toegang krijgen tot uw gegevens en lees hoe u bankhelpdeskfraude kunt herkennen en voorkomen. 
Veilig bankieren

Veiligste commerciële bank van Europa

2 mensen op spaaradvies gesprek
Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, heeft Global Finance Handelsbanken uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).
Veiligste bank van EuropaOpent in een nieuw venster

Handelsbanken voor tiende jaar op rij beste in klanttevredenheid

Vrouw staat voor Handelsbanken kantoor Arnhem
Voor het tiende jaar op rij, is volgens recent onderzoek (EPSI, 2022), Handelsbanken in Nederland de bank met de meest tevreden klanten in vergelijking met de Nederlandse grootbanken. 

Onze klanten zijn vooral tevreden over onze persoonlijke vorm van dienstverlening en expertise.

Heeft u interesse om klant te worden, neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 
Klanttevredenheid