1. Particulier

Handelsbanken 150 jaar

handelsbanken 150 jaar logo
Handelsbanken bestaat dit jaar 150 jaar! De geschiedenis van Handelsbanken gaat terug tot het voorjaar van 1871, toen enkele prominente bedrijven en ondernemers 'Stockholms Handelsbank' oprichtten. Inmiddels is de bank uitgegroeid tot een internationale beursgenoteerde bank met de hoogste gemiddelde kredietrating wereldwijd en een lokaal kantorennetwerk in zes thuismarkten. 
Geschiedenis

Het coronavirus en bankieren bij Handelsbanken

informatie icoon
Ook tijdens de coronacrisis wilt u uw bankzaken zo goed mogelijk blijven regelen. Omdat we uw en onze gezondheid belangrijk vinden, gaan we een aantal zaken tijdelijk wat anders doen dan u van ons gewend bent. 

Heeft u vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor uw lening(en) bij ons? Neem dan contact op met uw lokale kantoor of lees onze coronavirus update voor meer informatie. 
Coronavirus update

Ervaar het verschil van onze persoonlijke aanpak

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. U zit direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door uw persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

Een relatie met Handelsbanken start meestal met een hypotheek of andere financiering. Aanvullend bieden we u diensten zoals beleggen, sparen en betalen. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. Hoe kunnen we u helpen?

man en vrouw aan tafel

De hypotheek die bij u past

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Om u te helpen, gaan we graag met u in gesprek. In het kennismakingsgesprek bekijken we samen uw financiële situatie en uw wensen.

kano over rivier

Bewust omgaan met uw spaargeld

Wilt u geld opzijzetten, maar dit ook weer kunnen opnemen wanneer u wilt? Of wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente? Bekijk de spaarmogelijkheden van Handelsbanken en bepaal wat het best bij u past.

vastgoed

Investeren in vastgoed

U kunt bij ons terecht als u een lening zoekt om te investeren in vastgoed dat u wilt verhuren. Ook als u uw vastgoedbeleggingsportefeuille wilt uitbreiden of uw vastgoed wilt herfinancieren. Bespreek de mogelijkheden met uw accountmanager. 

man en vrouw in een meeting

Aandacht voor uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager bij Handelsbanken als aanspreekpunt.


Principes voor Verantwoord Bankieren

UNEP logo
Om nog meer focus aan te brengen in ons werk op het gebied van klimaatverandering, hebben we ons gecommitteerd aan een aantal initiatieven van de Verenigde Naties, waaronder de Principles for Responsible Banking, de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen en het Global Compact.

Lees meer over de  Principles for Responsible BankingOpent in een nieuw venster.

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. We streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel.