1. Particulier

informatie icoon

Het coronavirus en bankieren bij Handelsbanken

Ook tijdens de coronacrisis wilt u uw bankzaken zo goed mogelijk blijven regelen. Omdat we uw en onze gezondheid belangrijk vinden, gaan we een aantal zaken tijdelijk wat anders doen.  

Onze lokale kantoren

Onze kantoren werken met een kleinere bezetting. Doorlooptijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt een kantoor alleen op afspraak bezoeken en alleen als dit echt noodzakelijk is. Hiermee willen we bijdragen aan het tegengaan van verdere verspreiding van het coronavirus.  Lees verder.

De coronacrisis en uw lening(en) bij Handelsbanken

Heeft u vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor uw lening(en) bij ons? Neem dan contact op met  uw lokale kantoor.  

Bereikbaarheid

Hoe kunt u uw lokale kantoor of onze klantenservice bereiken? Lees verder.

Informatie van het RIVM

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk op de website van het RIVMOpent in een nieuw venster voor de meest actuele informatie en concrete richtlijnen.

Ervaar het verschil van onze persoonlijke aanpak

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. U zit direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door uw persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

Een relatie met Handelsbanken start meestal met een hypotheek of andere financiering. Aanvullend bieden we u diensten zoals beleggen, sparen en betalen. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. Hoe kunnen we u helpen?

man en vrouw aan tafel

De hypotheek die bij u past

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Om u te helpen, gaan we graag met u in gesprek. In het kennismakingsgesprek bekijken we samen uw financiële situatie en uw wensen.

kano over rivier

Bewust omgaan met uw spaargeld

Wilt u geld opzijzetten, maar dit ook weer kunnen opnemen wanneer u wilt? Of wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente? Bekijk de spaarmogelijkheden van Handelsbanken en bepaal wat het best bij u past.

vastgoed

Investeren in vastgoed

U kunt bij ons terecht als u een lening zoekt om te investeren in vastgoed dat u wilt verhuren. Ook als u uw vastgoedbeleggingsportefeuille wilt uitbreiden of uw vastgoed wilt herfinancieren. Bespreek de mogelijkheden met uw accountmanager. 

man en vrouw in een meeting

Aandacht voor uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager bij Handelsbanken als aanspreekpunt.


Handelsbanken ondertekent de VN-principes voor verantwoord bankieren

UNEP logo
Handelsbanken heeft de Principles for Responsible Banking (PRB) van de Verenigde Naties ondertekend. In deze Principes, die op 22 september 2019 in New York officieel zijn gelanceerd, staan de aanpak van de klimaatverandering en duurzaamheid centraal. 

Door het ondertekenen van deze principes willen we laten zien dat we doelgericht blijven werken aan een duurzame, klimaatneutrale economie.


Duurzaamheid

Verantwoord ondernemen  

Duurzaamheid komt terug in heel onze organisatie. Op groepsniveau wordt 90% van onze beleggingsfondsen beheerd op basis van versterkte duurzaamheidscriteria. We werken met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. En onze kantoren zijn betrokken bij verschillende lokale maatschappelijke activiteiten.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid in het Sustainability Report (pdf 3.1 MB)