- Handelsbanken.se woman posing during a meeing

Laat uw vermogen groeien.

Koppel zit naast verhuisdoos in nieuwe huis - Handelsbanken.se

Een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie

Een huis kopen voor uzelf, of voor uw kinderen of ouders? Of wilt u uw woning verbouwen, verduurzamen of uw hypotheek wijzigen? We helpen u graag verder! Lees meer en ontdek ook hoe u in aanmerking kunt komen voor onze Duurzaamheidskorting. 
verschillende kantoorgebouwen-

Investeren in vastgoed om te verhuren

Heeft u plannen om uw eerste vastgoed te kopen? Of heeft u al een vastgoedbeleggingsportefeuille en wilt u deze uitbreiden of herfinancieren? Uw accountmanager op uw Handelsbanken-kantoor helpt u graag bij het samenstellen van een lening die bij u past.
Wie geeft richting aan uw vermogen? Vermogensbeheer via Optimix-

Richting aan uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken (via Optimix) laat u uw beleggingsportefeuille beheren door onze beleggingsspecialisten, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of via de online omgeving. 
Twee collega's aan een tafel op het hoofdkantoor in Amsterdam-

Sparen met een aantrekkelijke rente

Met onze spaarrekening kunt u sparen met een variabele rente en uw inleg op elk moment opnemen. U kunt ook kiezen voor een spaardeposito, dan staat uw spaargeld voor een bepaalde periode vast tegen een gegarandeerde rente. Laat uw vermogen groeien bij de veiligste commerciële bank van Europa.

Ervaar het verschil van onze persoonlijke aanpak

Handelsbanken nederland hoofdkantoor
Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. Met onze Zweedse wortels en decentrale werkwijze zijn we een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. Direct persoonlijk contact en korte lijnen zorgen ervoor dat u snel weet waar u aan toe bent.  

Start uw relatie met Handelsbanken met een hypotheek of vastgoedfinanciering en ontdek aanvullende diensten zoals beleggen, sparen en betalen. Benieuwd naar wat Handelsbanken voor u kan betekenen?
Contact

Handelsbanken: Europa's veiligste commerciële bank

Logo Safest bank award van Global Finance
Handelsbanken is uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank in Europa, volgens de ranglijst van Global Finance waarin meer dan 500 banken wereldwijd zijn beoordeeld.

We zijn trots op deze erkenning en zullen blijven werken aan het behoud van de hoogste kwaliteitsnormen in al onze activiteiten.
Handelsbanken: Europa's veiligste commerciële bankOpent in een nieuw venster

Nieuws, financiële informatie en carrière

Logo handelsbanken

Pers en media

Hier vindt u onze persberichten en nieuwsartikelen. Bent u een journalist? Hier leest u hoe u ons kunt bereiken.
grafiek en tabbelen

Strategiebrief Vermogensbeheer november 2023

Geopolitieke onrust en stijgende kapitaalmarktrente hebben wereldwijd hun stempel gedrukt op de financiële markten. Ondanks de turbulentie biedt goud enige demping, met een stijging van 7,6% sinds 7 oktober. Staatsobligaties ondervinden echter averij. In deze Vermogensbeheer Strategiebrief belichten we niet alleen de impact van wereldgebeurtenissen op rendementen, maar duiken we ook dieper in de redenen achter en gevolgen van de stijgende kapitaalmarktrente. 
collega's

De kracht van de Zweedse manier van werken

Ooit afgevraagd wat de Zweedse manier van werken onderscheidt van de Nederlandse? Bij Handelsbanken Nederland combineren we het beste van de Zweedse en Nederlandse cultuur. Ontdek hoe het is om bij Handelsbanken te werken en lees meer over de carrièremogelijkheden bij Handelsbanken Nederland.