stijger met uitzicht over een meer -

Slim sparen bij Handelsbanken

Koppel zit naast verhuisdoos in nieuwe huis - Handelsbanken.se

Een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie

Een huis kopen voor uzelf, of voor uw kinderen of ouders? Of wilt u uw woning verbouwen, verduurzamen of uw hypotheek wijzigen? We helpen u graag verder! Lees meer en ontdek ook hoe u in aanmerking kunt komen voor onze Duurzaamheidskorting. 
verschillende kantoorgebouwen-

Investeren in vastgoed om te verhuren

Heeft u plannen om uw eerste vastgoed te kopen? Of heeft u al een vastgoedbeleggingsportefeuille en wilt u deze uitbreiden of herfinancieren? Uw accountmanager op uw Handelsbanken-kantoor helpt u graag bij het samenstellen van een lening die bij u past.
Wie geeft richting aan uw vermogen? Vermogensbeheer via Optimix-

Richting aan uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of online via Mijn Optimix of de Optimix app. Weten wat Optimix voor u kan betekenen?
Twee collega's aan een tafel op het hoofdkantoor in Amsterdam-

Sparen met een aantrekkelijke rente

Met onze spaarrekening kunt u sparen met een variabele rente en uw inleg op elk moment opnemen. U kunt ook kiezen voor een spaardeposito, dan staat uw spaargeld voor een bepaalde periode vast tegen een gegarandeerde rente. Laat uw vermogen groeien bij de veiligste commerciële bank van Europa.

Ervaar het verschil van onze persoonlijke aanpak

Handelsbanken nederland hoofdkantoor
Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. Met onze Zweedse wortels en decentrale werkwijze zijn we een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. Als klant zit u direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door uw persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

Een relatie met Handelsbanken start meestal met een hypotheek of vastgoedfinanciering. Aanvullend bieden we diensten zoals beleggen (via onze dochter Optimix Vermogensbeheer), sparen en betalen. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. 

Weten wat Handelsbanken voor u kan betekenen? 
Contact

EPSI 2023: Handelsbanken voor het elfde jaar op rij beste in klanttevredenheid

Vrouw staat voor Handelsbanken kantoor Arnhem
Uit recent onderzoek van EPSI Rating blijkt dat klanten van Handelsbanken voor het elfde jaar op rij het meest tevreden zijn over hun bank, in vergelijking met klanten van de grote Nederlandse banken.

Onze klanten zijn vooral tevreden over onze persoonlijke aanpak van dienstverlening en expertise.

Heeft u interesse om klant te worden, neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 
Klant worden

Veiligste commerciële bank van Europa

Logo Safest bank award 2022
Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, heeft Global Finance Handelsbanken uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).
Veiligste bank van EuropaOpent in een nieuw venster

De duurzaamheidsdoelstellingen van Handelsbanken

Sustainable development goals the goals we focus on

Meetbare doelen 

Bij Handelsbanken werken we actief aan duurzaamheidsdoelstellingen die hun oorsprong vinden in het Akkoord van Parijs en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Zo streeft de bank ernaar om in 2040 CO2-neutraal te zijn. De zero-emissiedoelstelling geldt bijvoorbeeld voor onze financieringen en beleggingen, maar ook voor ons eigen energieverbruik en onze zakelijke reizen.

De duurzame doelstellingen van Handelsbanken (EN)Opent in een nieuw venster

Nieuws, financiële informatie en carrière

Logo handelsbanken

Pers en media

Hier vindt u onze persberichten en nieuwsartikelen. Bent u een journalist? Hier leest u hoe u ons kunt bereiken.
grafiek en tabbelen

Strategiebrief Vermogensbeheer september 2023

De Strategiebrief van september staat in het teken van China. Deze tweede wereld economie lijkt qua actuele ontwikkeling momenteel wel het spiegelbeeld van de Verenigde Staten en de eurozone. Deflatie, oplopende werkloosheid, dalende rentestanden en aanhoudende problemen in de vastgoedsector beheersen daar het nieuws en de agenda’s van beleidsmakers. Wat betekent dit alles voor uw investeringsstrategie?
collega's

De kracht van de Zweedse manier van werken

Ooit afgevraagd wat de Zweedse manier van werken onderscheidt van de Nederlandse? Bij Handelsbanken Nederland combineren we het beste van de Zweedse en Nederlandse cultuur. Ontdek hoe het is om bij Handelsbanken te werken en lees meer over de carrièremogelijkheden bij Handelsbanken Nederland.