1. Particulier
  2. /
  3. Betalen
Twee springende mensen.

Betalen

Altijd toegang tot uw bankzaken.
-

Kies voor de betaalmethode die bij u past

Ervaar dagelijks betaalgemak met de Handelsbanken betaalrekening, betaalpas, creditcard, internetbankieren en mobielbankieren. Met het Particulier Pakket regelt u snel en veilig uw betalingen. Waar u ook bent.

U heeft 24 uur per dag, zeven dagen in de week online toegang tot uw geldzaken.

De betaalrekening 

De Particuliere Betaalrekening gebruikt u voor dagelijkse bankzaken, zoals het ontvangen van uw salaris, geld overmaken en automatisch rekeningen betalen. 

Overal internetbankieren

Met Particulier Internet Bankieren heeft u altijd en overal online toegang tot uw bank- en spaarrekeningen. Bekijk uw bij- en afschrijvingen, uw saldo of uw hypotheek en regel uw betalingen. 

Betalen via de app

Bekijk uw betaalrekening via uw smartphone of tablet met de Particulier Mobiel Bankieren app. Ook geld overmaken of iDEAL-betalingen heeft u met de app zo geregeld.

Betalen met de betaalpas

Met de Handelsbanken Betaalpas neemt u gemakkelijk en veilig wereldwijd geld op bij pinautomaten en betaalt u bij betaalautomaten met het Maestro-logo.

Betalen met de creditcard

Met de Handelsbanken Gold Card kunt u wereldwijd aankopen doen. Vrijwel alle aankopen zijn een jaar verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. 

Blokkeren creditcard

ICS (International Card Services) is 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar om uw Gold Card te blokkeren als dat nodig is.

Eurobetalingen en Wereldbetalingen

procent
Bij Handelsbanken kunt u eenvoudig een Eurobetaling doen binnen Nederland en het SEPA-gebied (Single Euro Payments Area). Met een Wereldbetaling betaalt u in euro's buiten het SEPA-gebied. Ook kunt u binnen of buiten het SEPA-gebied in de meestgebruikte vreemde valuta betalen. 
Betalingen

Uw tegoeden op de Betaalrekening worden beschermd door het Zweedse depositogarantiestelsel.

Op tegoeden aangehouden bij Handelsbanken in Nederland is het Zweedse depositogarantiestelsel van toepassing. Lees meer in het Informatieblad Depositogarantiestelsel.  (pdf)