1. Particulier
  2. /
  3. Betalen
  4. /
  5. Betalingen

Betalingen

Onze diensten voor dagelijks betaalgemak.
vrouw biedt kopje koffie aan.

Betaalpas

Met de Handelsbanken Betaalpas neemt u gemakkelijk en veilig wereldwijd geld op bij pinautomaten en betaalt u bij betaalautomaten met het Maestro-logo.

Creditcard

Met de Handelsbanken Gold Card kunt u wereldwijd aankopen doen. Vrijwel alle aankopen zijn een jaar verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Eurobetalingen

Via internetbankieren kunt u zowel in euro's als in andere valuta betalen. Een Eurobetaling naar andere landen binnen het SEPA-gebied gaat net zo gemakkelijk als een Eurobetaling binnen Nederland. Uw Eurobetaling wordt dezelfde dag verwerkt en bij de bank van de ontvanger aangeboden.

Wereldbetalingen

Via internetbankieren kunt u ook uw internationale betalingen uitvoeren. Een Wereldbetaling gebruikt u voor betalingen in euro's buiten het SEPA-gebied, of voor betalingen in andere valuta binnen of buiten het SEPA-gebied. Kijk hier voor het overzicht aanlever- en verwerkingstijden.  

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de Particulier Mobiel Bankieren app of Particulier Internet Bankieren. iDEAL is een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een webwinkel. 

Euro-incasso

Een Euro-incasso gebruikt u om rekeningen automatisch te betalen. Met een incassomachtiging geeft u de ontvanger toestemming om het afgesproken bedrag bij u te incasseren. Ook geeft de machtiging ons toestemming om de Euro-incasso van uw betaalrekening af te schrijven. Zo betaalt u uw rekeningen automatisch op tijd.