1. Zakelijk Vastgoedbankieren

Handelsbanken 150 jaar

handelsbanken 150 jaar logo
Handelsbanken bestaat dit jaar 150 jaar! De geschiedenis van Handelsbanken gaat terug tot het voorjaar van 1871, toen enkele prominente bedrijven en ondernemers 'Stockholms Handelsbank' oprichtten. Inmiddels is de bank uitgegroeid tot een internationale beursgenoteerde bank met de hoogste gemiddelde kredietrating wereldwijd en een lokaal kantorennetwerk in zes thuismarkten. 
Geschiedenis

Het coronavirus en bankieren bij Handelsbanken

informatie icoon
Ook tijdens de coronacrisis wilt u uw bankzaken zo goed mogelijk blijven regelen. Omdat we uw en onze gezondheid belangrijk vinden, gaan we een aantal zaken tijdelijk wat anders doen dan u van ons gewend bent. 

Heeft u vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor uw lening(en) bij ons? Neem dan contact op met uw lokale kantoor of lees onze coronavirus update voor meer informatie. 
Coronavirus update

Zakelijk vastgoedbankieren bij Handelsbanken

Zakelijk vastgoedbankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor vastgoedondernemingen bieden we zakelijke vastgoedfinancieringen en ondersteunende betalingsverkeeroplossingen. Daarnaast hebben we aanvullende diensten om uw renterisico te managen, spaardeposito’s en vermogensbeheeroplossingen via onze dochter Optimix Vermogensbeheer. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. 

Hoe kunnen we u en uw organisatie helpen?


Principes voor Verantwoord Bankieren

UNEP logo
Om nog meer focus aan te brengen in ons werk op het gebied van klimaatverandering, hebben we ons gecommitteerd aan een aantal initiatieven van de Verenigde Naties, waaronder de Principles for Responsible Banking, de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen en het Global Compact.

Lees meer over de  Principles for Responsible BankingOpent in een nieuw venster.

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. We streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel.