-twee collegas van handelsbanken amersfoort staan voor het kantoor

Uw persoonlijke zakelijke vastgoedbank

kantoren bij elkaar met ondergaande zon-

Vastgoedonderneming financieringen

Zoekt u als vastgoedonderneming financiering voor uw bedrijfspand of financiering van verhuurd vastgoed? Kies voor de financieringsoplossingen van Handelsbanken om uw plannen te realiseren. Bespreek uw wensen en mogelijkheden met uw persoonlijke accountmanager en zet uw plannen in beweging.
Man kijkt naar beeldscherm op handelsbanken kantoor - Handelsbanken.se

Optimaal beheer van rente- en valutarisico's

Voor een optimaal beheer van uw rente- en valutarisico’s begrijpen we dat uw bedrijf unieke behoeften, condities en voorkeuren heeft. We helpen u graag bij het inschatten en beheersen van deze risico's. Bespreek met ons uw wensen en financiële mogelijkheden.
Groen weiland met lopende man-

Richting aan uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door onze beleggingsspecialisten, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of via de online omgeving. U heeft verder geen omkijken naar uw beleggingen. Wilt u weten wat vermogensbeheer bij Handelsbanken voor u kan betekenen?
Vrouw met doos in haar hand moving to a new office - Handelsbanken.se

Sparen met een vaste rente

Met een Deposito bij Handelsbanken zet u uw geld voor een bepaalde periode vast, tegen een gegarandeerde rente. Naast het Deposito kunnen we u ook andere mogelijkheden bieden voor de beschikbare liquiditeiten van uw bedrijf. Laat uw vermogen groeien bij de veiligste commerciële bank van Europa.

Zakelijk vastgoedbankieren bij Handelsbanken

twee collega's in gesprek op hoofdkantoor

Zakelijk vastgoedbankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor vastgoedondernemingen bieden we zakelijke vastgoedfinancieringen en ondersteunende betalingsverkeeroplossingen.

Daarnaast hebben we aanvullende diensten om uw renterisico te managen, spaardeposito’s en vermogensbeheeroplossingen. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. 

Hoe kunnen we u en uw organisatie helpen?

EPSI 2023: Handelsbanken voor het elfde jaar op rij beste in klanttevredenheid

Vrouw staat voor Handelsbanken kantoor Arnhem
Uit recent onderzoek van EPSI Rating blijkt dat klanten van Handelsbanken voor het elfde jaar op rij het meest tevreden zijn over hun bank, in vergelijking met klanten van de grote Nederlandse banken.

Onze klanten zijn vooral tevreden over onze persoonlijke aanpak van dienstverlening en expertise.

Heeft u interesse om klant te worden, neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Handelsbanken: Europa's veiligste commerciële bank

Logo Safest bank award van Global Finance
Handelsbanken is uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank in Europa, volgens de ranglijst van Global Finance waarin meer dan 500 banken wereldwijd zijn beoordeeld.

We zijn trots op deze erkenning en zullen blijven werken aan het behoud van de hoogste kwaliteitsnormen in al onze activiteiten.

Nieuws, financiële informatie en carrière

Logo handelsbanken

Pers en media

Hier vindt u onze persberichten en nieuwsartikelen. Bent u een journalist? Hier leest u hoe u ons kunt bereiken.
grafiek en tabbelen

Strategiebrief Vermogensbeheer april 2024

Hoe beïnvloedt sentiment de prijsvorming en de koersuitslagen op de financiële markten? En wat betekent dit voor de rendementen op beleggingen in het eerste kwartaal van 2024? 
Lees verder in de Strategiebrief Vermogensbeheer van april. 
collega's

De kracht van de Zweedse manier van werken

Ooit afgevraagd wat de Zweedse manier van werken onderscheidt van de Nederlandse? Bij Handelsbanken Nederland combineren we het beste van de Zweedse en Nederlandse cultuur. Ontdek hoe het is om bij Handelsbanken te werken en lees meer over de carrièremogelijkheden bij Handelsbanken Nederland. 

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Op de Zakelijke Vastgoedlening, Rekening-courantfaciliteit en de Obligofaciliteit kan de van toepassing zijn.