1. Zakelijk

informatie icoon

Wees alert op fraude!

Helaas zijn er fraudeurs actief die het coronavirus misbruiken om mensen te bewegen om vertrouwelijke bankgegevens af te staan. Op dit moment zijn er valse e-mailberichten in omloop. 

Wees alert! Deze mails zijn niet afkomstig van Handelsbanken!

Wees dus extra voorzichtig wanneer u mails ontvangt, maar ook met alle andere vormen van contact, bijvoorbeeld via sms, WhatsApp of per telefoon, waarin u wordt gevraagd om uw persoonlijke gegevens. Handelsbanken zal u in ieder geval nooit op deze manieren om uw inlog- of pincode vragen.

Wilt u inloggen bij Particulier Internet Bankieren, Zakelijk Internet Bankieren, GlobalOn-Line of MarketOn-Line? Controleer dan altijd of de url begint met https://secure.handelsbanken.com.

Wilt u weten hoe u uw online apparaten en gegevens zo goed mogelijk tegen internetfraude kunt beschermen? Lees dan de informatie over  veilig bankieren

informatie icoon

Het coronavirus en bankieren bij Handelsbanken

Ook tijdens de coronacrisis wilt u uw bankzaken zo goed mogelijk blijven regelen. Omdat we uw en onze gezondheid belangrijk vinden, gaan we een aantal zaken tijdelijk wat anders doen.  

Onze lokale kantoren

Onze kantoren werken met een kleinere bezetting. Doorlooptijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt een kantoor alleen op afspraak bezoeken en alleen als dit echt noodzakelijk is. Hiermee willen we bijdragen aan het tegengaan van verdere verspreiding van het coronavirus.  Lees verder.

De coronacrisis en uw lening(en) bij Handelsbanken

Heeft u vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor uw lening(en) bij ons? Neem dan contact op met  uw lokale kantoor.  

Bereikbaarheid

Hoe kunt u uw lokale kantoor of onze klantenservice bereiken? Lees verder.

Informatie van het RIVM

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk op de website van het RIVMOpent in een nieuw venster voor de meest actuele informatie en concrete richtlijnen.

Zakelijk bankieren bij Handelsbanken

Zakelijk bankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor ondernemingen bieden wij (internationale) financierings- en cashmanagementoplossingen via ons kantorennetwerk. Ook bieden wij diensten aan op het gebied van FX en Treasury. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Hoe kunnen we u en uw organisatie helpen?


Handelsbanken ondertekent de VN-principes voor verantwoord bankieren

UNEP logo
Handelsbanken heeft de Principles for Responsible Banking (PRB) van de Verenigde Naties ondertekend. In deze Principes, die op 22 september 2019 in New York officieel zijn gelanceerd, staan de aanpak van de klimaatverandering en duurzaamheid centraal. 

Door het ondertekenen van deze principes willen we laten zien dat we doelgericht blijven werken aan een duurzame, klimaatneutrale economie.


Duurzaamheid

Verantwoord ondernemen  

Duurzaamheid komt terug in heel onze organisatie. Op groepsniveau wordt 90% van onze beleggingsfondsen beheerd op basis van versterkte duurzaamheidscriteria. We werken met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. En onze kantoren zijn betrokken bij verschillende lokale maatschappelijke activiteiten.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid in het Sustainability Report (pdf 3.1 MB)