1. Zakelijk Vastgoedbankieren

Zakelijk vastgoedbankieren bij Handelsbanken

Zakelijk vastgoedbankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor vastgoedondernemingen bieden we zakelijke vastgoedfinancieringen en ondersteunende betalingsverkeeroplossingen. Daarnaast hebben we aanvullende diensten om uw renterisico te managen, spaardeposito’s en vermogensbeheeroplossingen via onze dochter Optimix Vermogensbeheer. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. 

Hoe kunnen we u en uw organisatie helpen?


Handelsbanken 150 jaar

handelsbanken 150 jaar logo
Handelsbanken bestaat dit jaar 150 jaar! De geschiedenis van Handelsbanken gaat terug tot het voorjaar van 1871, toen enkele prominente bedrijven en ondernemers 'Stockholms Handelsbank' oprichtten. Inmiddels is de bank uitgegroeid tot een internationale beursgenoteerde bank met de hoogste gemiddelde kredietrating wereldwijd en een lokaal kantorennetwerk in zes thuismarkten. 
Geschiedenis

Het coronavirus en bankieren bij Handelsbanken

informatie icoon
Het coronavirus houdt ons helaas nog steeds in de greep. Onze dienstverlening loopt hierdoor anders dan u van ons gewend bent. 

Wilt u een afspraak met een accountmanager van uw kantoor? Neem dan contact op met uw lokale kantoor om te bespreken op welke wijze de afspraak het beste kan plaatsvinden of lees onze coronavirus update voor meer informatie. 
Coronavirus update

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. We streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel.