1. Zakelijk

Uw persoonlijke zakelijke vastgoedbank

Vastgoedonderneming financieringen

Zoekt u als (vastgoed)onderneming financiering voor uw bedrijfspand of financiering van verhuurd vastgoed? Kies voor de financieringsoplossingen van Handelsbanken om uw plannen te realiseren. Bespreek met ons uw wensen en mogelijkheden. 

Optimaal beheer van rente- en valutarisico's

Voor een optimaal beheer van uw rente- en valutarisico’s, is het belangrijk om rekening te houden met uw unieke behoeften, condities, omstandigheden en voorkeuren. We helpen u graag bij het inschatten van welke valutarisico’s u loopt en bij het beheersen van uw renterisico’s.

Aandacht voor uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. Wilt u weten wat Optimix voor u kan betekenen?

Zakelijk vastgoedbankieren bij Handelsbanken

Zakelijk vastgoedbankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor vastgoedondernemingen bieden we zakelijke vastgoedfinancieringen en ondersteunende betalingsverkeeroplossingen. Daarnaast hebben we aanvullende diensten om uw renterisico te managen, spaardeposito’s en vermogensbeheeroplossingen via onze dochter Optimix Vermogensbeheer. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. 

Hoe kunnen we u en uw organisatie helpen?


De situatie in Oekraïne

symbool met ook op europa
Voor meer informatie over sancties, betalingen en meningen van experts verwijzen we u naar onze Engelse pagina Informatie over OekraïneOpent in een nieuw venster

Wilt u weten wat de gevolgen zijn voor uw beleggingsportefeuille, lees dan de Update Beleggingsstrategie oorlog OekraïneOpent in een nieuw venster van onze collega’s van Optimix Vermogensbeheer.

Wilt u geld voor een langere tijd opzijzetten?

Wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente? Met het Deposito van Handelsbanken kunt u geld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente. 

Bekijk de spaarmogelijkheden van Handelsbanken en bepaal wat het best bij u past.

Spaarrekening

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. We streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel.