1. Zakelijk

Het coronavirus en bankieren bij Handelsbanken

informatie icoon
Ook tijdens de coronacrisis wilt u uw bankzaken zo goed mogelijk blijven regelen. Omdat we uw en onze gezondheid belangrijk vinden, gaan we een aantal zaken tijdelijk wat anders doen dan u van ons gewend bent. 

Heeft u vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor uw lening(en) bij ons? Neem dan contact op met uw lokale kantoor of lees onze coronavirus update voor meer informatie. 
Coronavirus update

Zakelijk bankieren bij Handelsbanken

Zakelijk bankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor ondernemingen bieden wij (internationale) financierings- en cashmanagementoplossingen via ons kantorennetwerk. Ook bieden wij diensten aan op het gebied van FX en Treasury. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Hoe kunnen we u en uw organisatie helpen?


Principes voor Verantwoord Bankieren

UNEP logo
Om nog meer focus aan te brengen in ons werk op het gebied van klimaatverandering, hebben we ons gecommitteerd aan een aantal initiatieven van de Verenigde Naties, waaronder de Principles for Responsible Banking, de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen en het Global Compact.

Lees meer over de  Principles for Responsible BankingOpent in een nieuw venster.

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. We streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel.