vrouw lachend achter laptop Företag rådgivning - Handelsbaken.se

Uw persoonlijke zakelijke vastgoedbank

Twee mensen aan een tafel die overleggen

Vastgoedonderneming financieringen

Zoekt u als (vastgoed)onderneming financiering voor uw bedrijfspand of financiering van verhuurd vastgoed? Kies voor de financieringsoplossingen van Handelsbanken om uw plannen te realiseren. Bespreek met ons uw wensen en mogelijkheden. 
man denkt na over financieringsmogelijkheden vastgoed

Optimaal beheer van rente- en valutarisico's

Voor een optimaal beheer van uw rente- en valutarisico’s, is het belangrijk om rekening te houden met uw unieke behoeften, condities, omstandigheden en voorkeuren. We helpen u graag bij het inschatten van welke valutarisico’s u loopt en bij het beheersen van uw renterisico’s.
Wie geeft richting aan uw vermogen? Vermogensbeheer via Optimix

Aandacht voor uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. Wilt u weten wat Optimix voor u kan betekenen?

Zakelijk vastgoedbankieren bij Handelsbanken

Zakelijk vastgoedbankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor vastgoedondernemingen bieden we zakelijke vastgoedfinancieringen en ondersteunende betalingsverkeeroplossingen. Daarnaast hebben we aanvullende diensten om uw renterisico te managen, spaardeposito’s en vermogensbeheeroplossingen via onze dochter Optimix Vermogensbeheer. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. 

Hoe kunnen we u en uw organisatie helpen?


Veiligste commerciële bank van Europa

2 mensen op spaaradvies gesprek
Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, heeft Global Finance Handelsbanken uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).
Veiligste bank van EuropaOpent in een nieuw venster

Wilt u geld voor een langere tijd opzijzetten?

Wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente? Met het Deposito van Handelsbanken kunt u geld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente. 

Bekijk de spaarmogelijkheden van Handelsbanken en bepaal wat het best bij u past.

Deposito

Handelsbanken voor tiende jaar op rij beste in klanttevredenheid

Vrouw staat voor Handelsbanken kantoor Arnhem
Voor het tiende jaar op rij, is volgens recent onderzoek (EPSI, 2022), Handelsbanken in Nederland de bank met de meest tevreden klanten in vergelijking met de Nederlandse grootbanken. 

Onze klanten zijn vooral tevreden over onze persoonlijke vorm van dienstverlening en expertise.

Heeft u interesse om klant te worden, neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 
Klanttevredenheid