twee collegas van handelsbanken amersfoort staan voor het kantoor -

Uw persoonlijke zakelijke vastgoedbank

kantoren bij elkaar met ondergaande zon-

Vastgoedonderneming financieringen

Zoekt u als vastgoedonderneming financiering voor uw bedrijfspand of financiering van verhuurd vastgoed? Kies voor de financieringsoplossingen van Handelsbanken om uw plannen te realiseren. Bespreek uw wensen en mogelijkheden met uw persoonlijke accountmanager en zet uw plannen in beweging.
Man kijkt naar beeldscherm op handelsbanken kantoor - Handelsbanken.se

Optimaal beheer van rente- en valutarisico's

Voor een optimaal beheer van uw rente- en valutarisico’s begrijpen we dat uw bedrijf unieke behoeften, condities en voorkeuren heeft. We helpen u graag bij het inschatten en beheersen van deze risico's. Bespreek met ons uw wensen en financiële mogelijkheden.
Groen weiland met lopende man-

Aandacht voor uw vermogen

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. Wilt u weten wat Optimix voor u kan betekenen?
Vrouw met doos in haar hand moving to a new office - Handelsbanken.se

Sparen met een vaste rente

Met een Deposito bij Handelsbanken zet u uw geld voor een bepaalde periode vast, tegen een gegarandeerde rente. Naast het Deposito kunnen we u ook andere mogelijkheden bieden voor de beschikbare liquiditeiten van uw bedrijf. Laat uw vermogen groeien bij de veiligste commerciële bank van Europa.

Zakelijk vastgoedbankieren bij Handelsbanken

twee collega's in gesprek op hoofdkantoor

Zakelijk vastgoedbankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor vastgoedondernemingen bieden we zakelijke vastgoedfinancieringen en ondersteunende betalingsverkeeroplossingen. Daarnaast hebben we aanvullende diensten om uw renterisico te managen, spaardeposito’s en vermogensbeheeroplossingen via onze dochter Optimix Vermogensbeheer. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. 

Hoe kunnen we u en uw organisatie helpen?

Contact

EPSI 2023: Handelsbanken voor het elfde jaar op rij beste in klanttevredenheid

Vrouw staat voor Handelsbanken kantoor Arnhem
Uit recent onderzoek van EPSI Rating blijkt dat klanten van Handelsbanken voor het elfde jaar op rij het meest tevreden zijn over hun bank, in vergelijking met klanten van de grote Nederlandse banken.

Onze klanten zijn vooral tevreden over onze persoonlijke aanpak van dienstverlening en expertise.

Heeft u interesse om klant te worden, neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 
Klant worden

Veiligste commerciële bank van Europa

Logo Safest bank award 2022
Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, heeft Global Finance Handelsbanken uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).
Veiligste bank van EuropaOpent in een nieuw venster

Nieuws, financiële informatie en carrière

Logo handelsbanken

Pers en media

Hier vindt u onze persberichten en nieuwsartikelen. Bent u een journalist? Hier leest u hoe u ons kunt bereiken.
grafiek en tabbelen

Strategiebrief Vermogensbeheer september 2023

De Strategiebrief van september staat in het teken van China. Deze tweede wereld economie lijkt qua actuele ontwikkeling momenteel wel het spiegelbeeld van de Verenigde Staten en de eurozone. Deflatie, oplopende werkloosheid, dalende rentestanden en aanhoudende problemen in de vastgoedsector beheersen daar het nieuws en de agenda’s van beleidsmakers. Wat betekent dit alles voor uw investeringsstrategie?
collega's

De kracht van de Zweedse manier van werken

Ooit afgevraagd wat de Zweedse manier van werken onderscheidt van de Nederlandse? Bij Handelsbanken Nederland combineren we het beste van de Zweedse en Nederlandse cultuur. Ontdek hoe het is om bij Handelsbanken te werken en lees meer over de carrièremogelijkheden bij Handelsbanken Nederland. 

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Op de Zakelijke Vastgoedlening, Rekening-courantfaciliteit en de Obligofaciliteit kan de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering (pdf) van toepassing zijn.