-lars visser kantoor directeur amsterdam

Financieringen

U zoekt een financiering voor uw bedrijf.
Hoe kunnen we u helpen?

Kies voor de financieringsoplossingen van Handelsbanken om uw plannen te realiseren. Maatwerk, een laag risicoprofiel, transparantie en een langetermijnrelatie staan hierbij voorop. Bespreek met ons uw wensen en mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de financieringsmogelijkheden voor uw vastgoedonderneming? Neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.

Zakelijke Vastgoedlening

Zoekt u als onderneming financiering voor uw bedrijfspand of van verhuurd vastgoed? Mogelijk is de Zakelijke Vastgoedlening de oplossing voor u.

Rekening-courantfaciliteit

Om de cashflow van uw bedrijf optimaal te managen, biedt de Rekening-courantfaciliteit van Handelsbanken u financiële flexibiliteit.

Obligofaciliteit

Krijgt uw onderneming regelmatig het verzoek om een bankgarantie af te geven? Met de Obligofaciliteit van Handelsbanken kunt u dit snel en efficiënt regelen. 

Als particulier investeren in grotere vastgoedportefeuilles?

Heeft u als particulier een grotere vastgoedbeleggingsportefeuille?
En investeert u vaker in verhuurd of te verhuren vastgoed? 

De Professioneel Vastgoedlening is misschien een interessante mogelijkheid voor u. 

Alternatieve financiering voor uw bedrijfsplannen?

icoontje van een idee lamp
Bent u op zoek naar financiering voor uw bedrijfsplannen? Misschien is een alternatieve financiering een mogelijke oplossing voor u.

Wat is een alternatieve financiering en welke vormen zijn er zoal? 

Hervorming van de referentierentes

informatie icoon
Referentierentes zoals Euribor, Eonia en Libor, worden wereldwijd gebruikt bij financiële overeenkomsten en producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leningen, hypotheken, deposito’s en obligaties.

Europese wetgeving verlangt van de financiële sector en toezichthouders dat zij de referentierentes hervormen. Handelsbanken is goed voorbereid op deze hervormingen.

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Op de Zakelijke Vastgoedlening, Rekening-courantfaciliteit en de Obligofaciliteit kan de van toepassing zijn.