1. Zakelijk Vastgoedbankieren
  2. /
  3. Financieringen

Financieringen

Financieringsoplossingen op maat voor uw vastgoedonderneming.

U zoekt een financiering voor uw bedrijf.
Hoe kunnen we u helpen?

Kies voor de financieringsoplossingen van Handelsbanken om uw plannen te realiseren. Maatwerk, een laag risicoprofiel, transparantie en een langetermijnrelatie staan hierbij voorop. Bespreek met ons uw wensen en mogelijkheden.

Vind uw kantoor

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de financieringsmogelijkheden voor uw vastgoedonderneming? Neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.


Zakelijke Vastgoedlening

Zoekt u als onderneming financiering voor uw bedrijfspand of financiering van verhuurd vastgoed? Mogelijk is de Zakelijke Vastgoedlening van Handelsbanken de juiste oplossing voor u.

Zakelijke Lening

De Zakelijke Lening van Handelsbanken is een lening voor uw langlopende financieringsbehoeften. De Zakelijke Lening is voor alle investeringen die niet met vastgoed te maken hebben. 


Rekening-courantfaciliteit

Om de cashflow van uw bedrijf optimaal te managen, biedt de Rekening-courantfaciliteit van Handelsbanken u financiële flexibiliteit.

Obligofaciliteit

Krijgt uw onderneming regelmatig het verzoek om een bankgarantie af te geven? Met de Obligofaciliteit van Handelsbanken kunt u dit snel en efficiënt regelen. 


Als particulier investeren in grotere vastgoedportefeuilles?

Heeft u als particulier een grotere vastgoedbeleggingsportefeuille?
En investeert u vaker in verhuurd of te verhuren vastgoed? 

De Professioneel Vastgoedlening is misschien een interessante mogelijkheid voor u. 

Bespreek de mogelijkheden met uw accountmanager op het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Vind uw kantoor

Hervorming van de referentierentes

informatie icoon
Referentierentes zoals Euribor, Eonia en Libor, worden wereldwijd gebruikt bij financiële overeenkomsten en producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leningen, hypotheken, deposito’s en obligaties.

Europese wetgeving verlangt van de financiële sector en toezichthouders dat zij de referentierentes hervormen. Handelsbanken bereidt zich goed voor op deze hervormingen.
Referentierentes

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Op de Zakelijke Vastgoedlening, Zakelijke Lening, Rekening-courantfaciliteit en de Obligofaciliteit kan de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering (pdf) van toepassing zijn.