Vermogensbeheerrekening

Actief vermogensbeheer met een mix van beleggingsinstrumenten.
en man tittar fram mellan datorer i ett kontorslandskap
  • Goed gespreide samenstelling van uw beleggingsportefeuille met een mix van beleggingsinstrumenten, zoals fondsen en indextrackers.
  • U hoeft zelf geen aan- en verkoopbeslissingen te nemen of beleggingstransacties te doen.
  • 24/7 inzage in uw beleggingsportefeuille via de online omgeving.  

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Vermogensbeheerrekening en wat vermogensbeheer bij Handelsbanken voor u kan betekenen? Neem contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Welke strategie past bij u?

Gematigde strategie

De gematigde strategie richt zich op (koopkracht)behoud van uw vermogen. Op de langere termijn is een beperkte groei van uw vermogen mogelijk. U accepteert een licht verlies op uw beleggingen in één of meerdere slechte beleggingsjaren.

Gebalanceerde strategie

De gebalanceerde strategie stuurt op (koopkracht)behoud van uw vermogen met vermogensgroei op de langere termijn. U loopt meer risico en u kunt een verlies op uw beleggingen in één of meerdere slechte beleggingsjaren accepteren.

Groeistrategie

De groeistrategie stuurt op vermogensgroei op de langere termijn. U neemt bewust een groot risico om later meer winst te kunnen halen uit uw belegde vermogen. U kunt een groot verlies in één of meerdere slechte beleggingsjaren accepteren. 

Zeer offensieve strategie

De zeer offensieve strategie richt zich op vermogensgroei op de (zeer) lange termijn. U loopt een hoog risico, waarmee u op lange termijn een hoge winst wilt halen. U accepteert een grote waardedaling in één of meerdere slechte beleggingsjaren.

Strategiebrief Vermogensbeheer februari 2024

computer met grafieken
Hoe zag de eerste maand van 2024 eruit voor de financiële wereld?

Waar beleggers in Europese aandelen een bescheiden maand achter de rug hebben en de Chinese markt nog aan het herstellen is van tegenslagen van vorig jaar, zijn er in Amerika nieuwe records bereikt op de aandelenmarkt. Het lijken drie verschillende werelden. Wat de verwachtingen zijn voor de komende periode, leggen onze collega’s van Optimix Vermogensbeheer uit in de Strategiebrief Vermogensbeheer van februari.

Krijgt uw creditgeld de optimale aandacht die het verdient?

Voor zakelijke klanten hebben we ook een aantrekkelijk spaaraanbod. Naast een Deposito kunnen we u ook andere mogelijkheden bieden voor de beschikbare liquiditeiten van uw bedrijf. We gaan daarover graag met u in gesprek.

Neem voor informatie over de spaarmogelijkheden contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Verantwoord beleggen

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid spelen een belangrijke rol in het beleggingsbeleid van Handelsbanken. Om dit te onderstrepen, heeft Handelsbanken de UN Principles for Responsible Investment Opent in een nieuw venster ondertekend. Bij het selecteren van beleggingen houdt Handelsbanken rekening met duurzaamheidsrisico’s. Een duurzaamheidsrisico is een gebeurtenis of omstandigheid op ecologisch, sociaal of governancegebied. Als deze gebeurtenis of omstandigheid zich voordoet, kan dit de waarde van de belegging negatief beïnvloeden. 

Belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken

Beleggen brengt risico's met zich mee. We informeren u daarom graag over belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken