Beleggen

Optimale aandacht voor uw vermogen.

Vermogensbeheer bij Handelsbanken: natuurlijk via Optimix

Voor (oud)ondernemers zijn zakelijk en privé vaak sterk met elkaar verbonden. Ook na verkoop van de actieve onderneming zijn er vaak nog connecties met de holding, andere entiteiten of het bedrijfsmatig vastgoed. Alleen door het geheel in ogenschouw te nemen, kunt u een gezonde financiële huishouding voeren. 
  
Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw vermogen beheren door een team van specialisten van onze dochter Optimix. Specialisten die net als u gewend zijn om naar het geheel te kijken. U heeft een persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. Optimix heeft speciale beleggingsoplossingen voor (voormalig) DGA’s, maar ook voor stichtingen en instellingen. 

Laat u uw vermogen door Optimix beheren, dan heeft u verder geen omkijken naar uw beleggingen en kunt u zich concentreren op uw onderneming, of op de periode na het ondernemerschap. Een geruststellende gedachte. U heeft altijd inzage in uw vermogen via MijnOptimix of de Optimix App. Persoonlijk contact blijft echter de basis van onze dienstverlening. We geven u dan ook graag een persoonlijke toelichting. 
Vind uw kantoor

Optimix

Optimix is een 100% dochteronderneming van Handelsbanken. Zij beheert al bijna veertig jaar effectenportefeuilles voor particulieren, ondernemers, families en stichtingen. 

Wilt u weten wat Optimix voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw Handelsbanken-kantoor. 

Welke vorm van vermogensbeheer past bij u?

Mix van beleggingsinstrumenten

Heeft u een vrij belegbaar vermogen? Maar heeft u er liever geen omkijken naar? Met de Vermogensbeheer- rekening doen we het voor u. Een team van deskundigen houdt de ontwikkelingen op de markt in de gaten en zorgt voor een gespreide samenstelling van uw portefeuille met een mix van beleggingsinstrumenten.
hand met blaadjes erboven

Vermogensbeheer met duurzaam effect

Wilt u met uw beleggingen naast een financieel resultaat ook een duurzaam effect behalen? Met Optimix Duurzaam Vermogensbeheer investeert u in bedrijven, organisaties en fondsen die werken aan verbeteringen voor maatschappij en milieu met extra focus op ‘Duurzaamheid & Innovatie’ en ‘Schone Aarde’.
hand met bord erop

Ruimte voor individuele wensen

Heeft u vanaf € 1 miljoen vrij belegbaar vermogen? Dan mag u extra hoge eisen stellen aan uw vermogensbeheerder. Met Optimix Maatwerk Vermogensbeheer komen uw specifieke wensen terug in de keuzes die we maken bij de samenstelling van uw portefeuille. Door maatwerk krijgt uw vermogen de aandacht die het verdient. 

Handelsbanken Dienstenwijzer Beleggingsdiensten

We willen u graag informeren over onze beleggingsdienstverlening, onze werkwijze en de kosten die hieraan verbonden zijn. Lees meer in de Dienstenwijzer Beleggingsdiensten (pdf).

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen hangt ook af van de ontwikkelingen op de financiële markten. De resultaten die in het verleden zijn behaald, bieden geen garantie voor de toekomst.