Maatwerk Vermogensbeheer

Actief vermogensbeheer met meer ruimte voor uw individuele wensen.

Kenmerken Maatwerk Vermogensbeheer

  • Vermogensbeheer voor de grotere vermogens.
  • Ruimte voor uw specifieke individuele wensen.
  • Direct contact met uw portefeuillebeheerder.
  • 24/7 inzage in uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Maatwerk Vermogensbeheer? Neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.  
Vind uw kantoor

Doelstellingen, risicobereidheid en wensen

Naast uw eigen relatiebeheerder heeft u ook een portefeuillebeheerder die uw portefeuille opbouwt. We brengen eerst uw situatie in kaart. Wat zijn uw doelstellingen, uw risicobereidheid en uw wensen? De accenten die u graag wilt, komen terug in de keuzes die we maken. Zo stellen we een portefeuille samen die voor u op maat is gemaakt. 

Vermogensbeheer is specialistenwerk

Onze specialisten kiezen voor u de beste mogelijkheden uit het wereldwijde aanbod. Het financiële klimaat verandert ieder moment. Daarom is het belangrijk dat we uw portefeuille mee laten veranderen. We houden de ontwikkelingen in de gaten en informeren u over de keuzes die we maken in de samenstelling van uw maatwerkportefeuille. 

Wat kost beleggen met Maatwerk Vermogensbeheer?

mynt och sedlar
De kosten van Maatwerk Vermogensbeheer hangen af van het belegde vermogen, de gekozen beleggingen en de specifieke wensen die u heeft voor uw portefeuille.

Voordat we aan de slag gaan, ontvangt u een overzicht met de kosten die we voor u verwachten. We leggen altijd uit hoe de kosten zijn opgebouwd.

Strategiebrief Vermogensbeheer november 2023

wereldbol
Geopolitieke onrust en stijgende kapitaalmarktrente hebben wereldwijd hun stempel gedrukt op de financiële markten. Ondanks de turbulentie biedt goud enige demping, met een stijging van 7,6% sinds 7 oktober. Staatsobligaties ondervinden echter averij. 

In deze Vermogensbeheer Strategiebrief belichten we niet alleen de impact van wereldgebeurtenissen op rendementen, maar duiken we ook dieper in de redenen achter en gevolgen van de stijgende kapitaalmarktrente. 
Strategiebrief Vermogensbeheer november 2023

Krijgt uw creditgeld de optimale aandacht die het verdient?

Voor zakelijke klanten hebben we ook een aantrekkelijk spaaraanbod. Naast een Deposito kunnen we u ook andere mogelijkheden bieden voor de beschikbare liquiditeiten van uw bedrijf. We gaan daarover graag met u in gesprek.

Neem voor informatie over de spaarmogelijkheden contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Vind uw kantoor

Verantwoord beleggen

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid spelen een belangrijke rol in het beleggingsbeleid van Handelsbanken. Om dit te onderstrepen, heeft Handelsbanken de UN Principles for Responsible Investment Opent in een nieuw venster ondertekend. Bij het selecteren van beleggingen houdt Handelsbanken rekening met duurzaamheidsrisico’s. Een duurzaamheidsrisico is een gebeurtenis of omstandigheid op ecologisch, sociaal of governancegebied. Als deze gebeurtenis of omstandigheid zich voordoet, kan dit de waarde van de belegging negatief beïnvloeden. 

Belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken

Beleggen brengt risico's met zich mee. We informeren u daarom graag over belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken

Handelsbanken Dienstenwijzer Beleggingsdiensten

We willen u graag informeren over onze beleggingsdienstverlening, onze werkwijze en de kosten die hieraan verbonden zijn. Lees meer in de