1. Zakelijk
  2. /
  3. Beleggen
  4. /
  5. Maatwerk Vermogensbeheer

Maatwerk Vermogensbeheer

Actief vermogensbeheer met ruimte voor uw individuele wensen.

Kenmerken Maatwerk Vermogensbeheer

  • Ruimte voor uw specifieke individuele wensen.
  • Direct contact met uw portefeuillebeheerder.
  • Vanaf € 1 miljoen vrij belegbaar vermogen.
  • 24/7 online inzage via Mijn Optimix en de Optimix app.
  • Geld opnemen en inleggen, zonder extra kosten kan via een vaste tegenrekening.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Optimix Vermogensbeheerrekening? Neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.  
Vind uw kantoor

Doelstellingen, risicobereidheid en wensen

Naast uw eigen relatiebeheerder heeft u ook een portefeuillebeheerder die uw portefeuille opbouwt. We brengen eerst uw situatie in kaart. Wat zijn uw doelstellingen, uw risicobereidheid en uw wensen. De accenten die u graag wilt, komen terug in de keuzes die we maken. Zo stellen we een portefeuille samen die voor u op maat is gemaakt. 

Vermogensbeheer is specialistenwerk

Onze Optimix-specialisten kiezen voor u de beste mogelijkheden uit het wereldwijde aanbod. Het financiële klimaat verandert ieder moment. Daarom is het belangrijk dat we uw portefeuille mee laten veranderen. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en informeren u over de keuzes die we maken in de samenstelling van uw maatwerkportefeuille. 

Wat kost beleggen met Optimix Maatwerk Vermogensbeheer?

mynt och sedlar
De kosten van Optimix Maatwerk Vermogensbeheer hangen af van het belegde vermogen, de gekozen beleggingen en de specifieke wensen die u heeft voor uw portefeuille.

Voordat we aan de slag gaan, ontvangt u een overzicht met de kosten die we voor u verwachten. We leggen altijd uit hoe de kosten zijn opgebouwd.

Verantwoord beleggen

Optimix heeft de internationale regels van de Verenigde Naties - UN Global Compact - onderschreven. Deze regels op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, mensenrechten en corruptie zijn belangrijke voorwaarden voor ons beleggingsbeleid. Ditzelfde geldt voor de Principles for Responsible Investment (PRI). 

Ook werkt Optimix samen met Sustainalytics voor het controleren van beleggingen op duurzaamheid. Sustainalytics is de wereldleider op het gebied van duurzaamheidsonderzoek. 

Handelsbanken Dienstenwijzer Beleggingsdiensten

Wij willen u graag informeren over onze beleggingsdienstverlening, onze werkwijze en de kosten die hieraan verbonden zijn. Lees meer in de Dienstenwijzer Beleggingsdiensten (pdf).

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen hangt ook af van de ontwikkelingen op de financiële markten. De resultaten die in het verleden zijn behaald, bieden geen garantie voor de toekomst.