1. Particulier
  2. /
  3. Betalen
  4. /
  5. Particulier Pakket

Particulier Pakket

Een compleet pakket aan diensten en producten voor betaal- én spaargemak.
Smartphone scherm app

Kenmerken Particulier Pakket

  • Veilig online uw bankzaken regelen.

  • 24 uur per dag inzage in uw rekeningen via internet- en mobielbankieren.

  • Wereldwijd betalen en geld opnemen met de betaalpas.

  • Uw aankopen tot een jaar verzekerd met de creditcard.

  • Sparen met een aantrekkelijke rente.


De betaalrekening

De Particuliere Betaalrekening gebruikt u voor dagelijkse bankzaken, zoals het ontvangen van uw salaris, geld overmaken en automatisch rekeningen betalen. 

Overal internetbankieren

Met Particulier Internet Bankieren heeft u altijd en overal online toegang tot uw bank- en spaarrekeningen. Bekijk uw bij- en afschrijvingen, uw saldo of uw hypotheek en regel uw betalingen. 

Betalen via de app

Bekijk uw betaalrekening via uw smartphone of tablet met de Particulier Mobiel Bankieren app. Ook geld overmaken of iDEAL-betalingen heeft u met de app zo geregeld.

Betalen met de betaalpas

Met de Handelsbanken Betaalpas neemt u gemakkelijk en veilig wereldwijd geld op bij pinautomaten en betaalt u bij betaalautomaten met het Maestro-logo.

Betalen met de creditcard

Met de Handelsbanken Gold Card kunt u wereldwijd aankopen doen. Vrijwel alle aankopen zijn een jaar verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. 

Spaarrekening

Met de Particuliere Spaarrekening zet u geld opzij met de vrijheid het spaargeld op elk moment, zonder extra kosten, weer op te nemen. 


Vraag het Handelsbanken Particulier Pakket aan

Wilt u ook een compleet betaalpakket voor betalen en sparen? Stap over naar het Handelsbanken Particulier Pakket. Kom voor meer informatie langs bij het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt of bel ons.  
Vind uw kantoor