Betalen

Inzicht in en controle over uw zakelijk betalingsverkeer.

Betalingsoplossingen voor uw zakelijke vastgoedonderneming.
Hoe kunnen we u helpen?

In combinatie met uw zakelijke vastgoedfinanciering bij Handelsbanken bieden we u oplossingen voor uw betalingsverkeer met een basispakket aan betaaldiensten.

Vind uw kantoor

Meer informatie

Wilt u meer weten welke zakelijke betalingsoplossingen we voor uw vastgoedonderneming hebben? Neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 


Betaalrekening

Met de Betaalrekening kunt u op een gemakkelijke en veilige manier uw betalingsverkeer regelen in binnen- en buitenland. De Betaalrekening kunt u aanhouden in euro's of een vreemde valuta. 

Digitaal bankieren

Bij Handelsbanken kunt u makkelijk en veilig online uw betalingsverkeer regelen via Zakelijk Internet Bankieren of GlobalOn-Line. 24 uur per dag, 7 dagen per week heeft u toegang tot uw account en transactie-informatie. Beide platformen zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw boekhoudpakket.


Onze diensten voor uw dagelijkse betalingsverkeer

computer met pijltje naar links en naar rechts

Handelsbanken biedt oplossingen voor uw betalingsverkeer in combinatie met uw zakelijke vastgoedfinanciering bij Handelsbanken.

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden we hebben voor het zakelijk betalingsverkeer van uw vastgoedonderneming?

Betalen en ontvangen

Internationale betalingen via GlobalOn-Line

wereldbol met pijl

Voor vastgoedbedrijven die internationaal actief zijn, is er het Engelstalige GlobalOn-Line. De functionaliteiten van dit platform zijn toegespitst op bedrijven met rekeningen in binnen- en buitenland.

GlobalOn-Line

PSD2

eu stjärnor i en ring med ett låst hänglås i mitten

Met de nieuwe Europese richtlijn PSD2 kunnen ook andere bedrijven dan banken u betaaldiensten aanbieden. Dit betekent dat u meer keuze krijgt in hoe u online of in de winkel betaalt. En of dat via de bank gaat of via een andere partij. Ook kunt u een bedrijf toegang geven tot de informatie op uw betaalrekening om bijvoorbeeld een ‘huishoudboekje’ te maken. 

Meer over PSD2