1. Zakelijk
  2. /
  3. Betalen
hoofdkantoor handelsbanken nederland

Betalen

Inzicht in en controle over uw zakelijk betalingsverkeer.

Betalingsoplossingen die passen bij uw onderneming.
Hoe kunnen we u helpen?

Handelsbanken biedt oplossingen voor uw nationale en internationale betalingsverkeer, met een solide pakket aan betaaldiensten en een internationaal netwerk. Onze Accountmanagers Zakelijk ondersteunen u bij uw inkoopproces, salarisbetalingen, administratie of debiteurenbeheer.

Vind uw kantoor

Meer informatie

Wilt u meer weten welke zakelijke betalingsoplossingen we voor uw bedrijf hebben? Neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 


Betaalrekening

Met de Betaalrekening kunt u op een gemakkelijke en veilige manier ondernemen in binnen- en buitenland. De Betaalrekening kunt u aanhouden in euro's of een vreemde valuta. U heeft wereldwijd toegang tot het betalingsverkeer, zowel in het SEPA-gebied als daarbuiten.

Digitaal bankieren

Bij Handelsbanken kunt u makkelijk en veilig online uw betalingsverkeer regelen via Zakelijk Internet Bankieren of GlobalOn-Line. 24 uur per dag, 7 dagen per week heeft u toegang tot uw account en transactie-informatie. Beide platformen zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw boekhoudpakket.

(Inter)nationale Cash Pool

Heeft u meerdere bankrekeningen bij Handelsbanken en geldstromen in verschillende valuta? En wilt u uw liquiditeitsbeheer optimaliseren? Een Cash Pool kan u helpen om uw geldstromen goed te managen, de inzet van uw liquiditeiten te verbeteren en uw financieringsbehoefte te verkleinen. 


Onze diensten voor uw dagelijkse betalingsverkeer

computer met pijltje naar links en naar rechts

Handelsbanken biedt oplossingen voor uw betalingsverkeer binnen Nederland en internationaal.

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden we hebben voor het zakelijk betalingsverkeer van uw bedrijf?

Betalen en ontvangen

Internationaal zakendoen met GlobalOn-Line

wereldbol met pijl

Voor bedrijven die internationaal actief zijn, is er het Engelstalige GlobalOn-Line. De functionaliteiten van dit platform zijn toegespitst op bedrijven met rekeningen in binnen- en buitenland.

GlobalOn-Line

PSD2

eu stjärnor i en ring med ett låst hänglås i mitten

Met de nieuwe Europese richtlijn PSD2 kunnen ook andere bedrijven dan banken u betaaldiensten aanbieden. Dit betekent dat u meer keuze krijgt in hoe u online of in de winkel betaalt. En of dat via de bank gaat of via een andere partij. Ook kunt u een bedrijf toegang geven tot de informatie op uw betaalrekening om bijvoorbeeld een ‘huishoudboekje’ te maken. 

Meer over PSD2