-Twee collega's van handelsbanken in gesprek voor een pand

Duurzaamheidskorting Vastgoedhypotheek

Duurzaam vastgoed verdient een lagere hypotheekrente

Bij Handelsbanken ontvangt u mogelijk een Duurzaamheidskorting wanneer u investeert in energiezuinig vastgoed voor verhuur, aankoop of herfinanciering en voldoet aan onze Vastgoedhypotheekcriteria. Dan bespaart u kosten en draagt u tegelijkertijd bij aan een beter milieu. 

Voor verhuurde vastgoedobject(en) met een geldig energielabel A of beter ontvangt u een korting van 0,10% op uw hypotheekrente. Deze korting geldt ook wanneer u uw verhuurde vastgoedobject(en) met energielabel A of beter wilt herfinancieren of verduurzamen. Op deze manier profiteert u elke maand van financieel voordeel op uw maandlasten.

Heeft uw woning een minder gunstig energielabel en bent u van plan deze te verduurzamen? Dan kunt u bij de start van een nieuwe rentevast periode mogelijk een hoger bedrag lenen.

Meer informatie?

Wilt u weten of uw vastgoedobject in aanmerking komt voor onze Duurzaamheidskorting? Neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.  

Voorwaarden Duurzaamheidskorting:

  • Vastgoed voor verhuur met geldig geregistreerd energielabel A of beter
  • Plannen om uw vastgoed, waarvoor u een hypotheek wilt afsluiten te verduurzamen naar energielabel A of beter
  • Aankoop van een nieuwbouwwoning voor de verhuur

Bomen planten met uw hypotheek

Logo Trees for all
Bij Handelsbanken streven we naar het verkleinen van onze ecologische footprint en verwelkomen we klanten die onze duurzame visie delen. Duurzaam wonen bespaart niet alleen geld, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

Kies voor een hypotheek met Duurzaamheidskorting en Handelsbanken plant namens u vijf bomen via

Overige voorwaarden Duurzaamheidskorting Vastgoedhypotheek

Handelsbanken Dienstenwijzer

Wij willen u graag informeren over onze dienstverlening, onze werkwijze en de kosten die hieraan verbonden zijn. In deze Dienstenwijzer leggen wij uit met wie u zaken doet en wat u van ons kunt verwachten.

Vergelijkingskaart Hypotheekaanvraag

Met de vergelijkingskaart kunt u ons makkelijk vergelijken met andere financiële dienstverleners. Zo kunt u bepalen welke dienstverlener het beste bij u past.