1. Particulier
 2. /
 3. Digitaal bankieren
 4. /
 5. Internetbankieren

Internetbankieren

Makkelijk en veilig online toegang tot uw rekeningen.


 • Overboekingen worden direct bijgeschreven 

  Een overboeking tussen uw spaar- en betaalrekening is altijd direct bijgeschreven. 
 • Plan toekomstige betalingen 

  U kunt uw betalingen tot één jaar vooruit inplannen.  
 • Online winkelen en betalen  

  Online aankopen doet u met iDEAL of de Handelsbanken Gold Card
 • Veilig bankieren   

  Om online in te loggen en betalingen goed te keuren, gebruikt u altijd uw kaartlezer in combinatie met uw speciale Handelsbanken inlogkaart.

Van start met internetbankieren

 1. Neem contact op met uw lokale kantoor

  Voordat u Particulier Internet Bankieren kunt gebruiken, moet u uw inlogkaart aanvragen en de bijbehorende persoonlijke inlogcode kiezen. Uw accountmanager helpt u graag hierbij. Vind uw kantoor
 2. Kies uw inlogcode

  Open de e-mail van Handelsbanken. In de e-mail wordt gevraagd om naar handelsbanken.nl/nieuweinlogcodeOpent in een nieuw venster te gaan. Volg hier de instructies op. 
 3. Installeer de beveiligingsprogramma's 

  Voordat u de kaartlezer met kabel gebruikt, moet u een beveiligingsprogramma en de driver van Handelsbanken voor de kaartlezer op uw computer installeren. Installeren driver en security programmaOpent in een nieuw venster
 4. Inloggen

  U ontvangt binnen een aantal dagen uw inlogkaart via de post. Met de kaartlezer, inlogkaart en uw persoonlijke inlogcode kunt u inloggen en opdrachten goedkeuren in Particulier Internet Bankieren. 


  Meer informatie vindt u op handelsbanken.nl/gebruiksinstructiesOpent in een nieuw venster

Hulp nodig?

We zijn 24/7 bereikbaar. Bel gratis met onze klantenservice via: 0800 820 00 20.

Bent u in het buitenland? Bel ons via: +31 20 412 77 92.


Eurobetalingen en Wereldbetalingen

procent
Bij Handelsbanken kunt u eenvoudig een Eurobetaling doen binnen Nederland en het SEPA-gebied (Single Euro Payments Area). Met een Wereldbetaling betaalt u in euro's buiten het SEPA-gebied. Ook kunt u binnen of buiten het SEPA-gebied in de meestgebruikte vreemde valuta betalen. 
Betalingen

Veilig digitaal bankieren

procent
Handelsbanken gebruikt de nieuwste beveiligingsmaatregelen om internetbankieren zo veilig mogelijk te houden. Het is belangrijk dat u weet hoe u uw gegevens beschermt tegen internetfraude. Lees meer over wat u kunt doen om veilig online uw rekeningen te beheren en betalingen te doen. 
Veilig bankieren

Inloggen met of zonder kabel

Inloggen met kabel

Gebruikt u de kabel voor uw kaartlezer? Dan is inloggen sneller, omdat er minder stappen nodig zijn. Wel moet u het beveiligings- en stuurprogramma downloaden. 

Inloggen zonder kabel

Gebruikt u de kaartlezer zonder kabel? Op elk online apparaat kunt u internetbankieren. Wel heeft u een controlecode nodig die u aanmaakt met de kaartlezer. 


Veelgestelde vragen