Maatwerk Vermogensbeheer

Actief vermogensbeheer met meer ruimte voor uw individuele wensen.
groep mensen staat buiten

Meer informatie?

Maatwerk Vermogensbeheer bieden we aan via onze dochter Optimix. Neem voor meer informatie contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Doelstellingen, risicobereidheid en wensen

Naast uw eigen relatiebeheerder heeft u ook een portefeuillebeheerder die uw portefeuille opbouwt. We brengen eerst uw situatie in kaart. Wat zijn uw doelstellingen, uw risicobereidheid en uw wensen? De accenten die u graag wilt, komen terug in de keuzes die we maken. Zo stellen we een portefeuille samen die voor u op maat is gemaakt. 

Vermogensbeheer is specialistenwerk

Onze specialisten kiezen voor u de beste mogelijkheden uit het wereldwijde aanbod. Het financiële klimaat verandert ieder moment. Daarom is het belangrijk dat we uw portefeuille mee laten veranderen. We houden de ontwikkelingen in de gaten en informeren u over de keuzes die we maken in de samenstelling van uw maatwerkportefeuille. 

Wat kost beleggen met Maatwerk Vermogensbeheer?

mynt och sedlar
De kosten van Maatwerk Vermogensbeheer hangen af van het belegde vermogen, de gekozen beleggingen en de specifieke wensen die u heeft voor uw portefeuille.

Voordat we aan de slag gaan, ontvangt u een overzicht met de kosten die we voor u verwachten. We leggen altijd uit hoe de kosten zijn opgebouwd.

Strategiebrief Vermogensbeheer juli 2024

computer met grafieken
Een voetbalelftal dat in balans is en de juiste tactiek heeft, maak de meeste kans te winnen. Echter, gedurende de wedstrijd kan de opstelling en tactiek natuurlijk gewijzigd worden. Ook op het speelveld van de financiële markten dient de positionering en tactiek met enige regelmaat aangepast te worden aan de omstandigheden.

Wat is er gebeurd op de aandelenmarkt de afgelopen maand en waar liggen de komende maanden beleggingskansen? Lees het in de Strategiebrief Vermogensbeheer 

Wilt u geld opzijzetten en erbij kunnen wanneer u wilt, of het voor langere tijd vastzetten?

Geld opzijzetten met de vrijheid het spaargeld op elk moment, zonder kosten, weer op te nemen? Kies dan voor onze

Wilt u uw spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente? Kies dan voor een bij Handelsbanken.

Neem voor informatie over de spaarmogelijkheden contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Verantwoord beleggen

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid spelen een belangrijke rol in het beleggingsbeleid van Handelsbanken. Om dit te onderstrepen, heeft Handelsbanken de UN Principles for Responsible Investment Opent in een nieuw venster ondertekend. Bij het selecteren van beleggingen houdt Handelsbanken rekening met duurzaamheidsrisico’s. Een duurzaamheidsrisico is een gebeurtenis of omstandigheid op ecologisch, sociaal of governancegebied. Als deze gebeurtenis of omstandigheid zich voordoet, kan dit de waarde van de belegging negatief beïnvloeden. 

Belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken

Beleggen brengt risico's met zich mee. We informeren u daarom graag over belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken