Vermogensbeheer bij Handelsbanken: natuurlijk via Optimix

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of online via Mijn Optimix of de Optimix app. U heeft verder geen omkijken naar uw beleggingen. Dat betekent gemak en rust. 

Wilt u weten wat Optimix voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met uw Handelsbanken-kantoor. 

Vind uw kantoor

Optimale aandacht voor uw vermogen.

Optimix is een 100% dochteronderneming van Handelsbanken. Zij beheert al bijna veertig jaar effectenportefeuilles voor particulieren, ondernemers, families en stichtingen. 


Welke vorm van vermogensbeheer past bij u?

Mix van beleggingsinstrumenten

Heeft u een vrij belegbaar vermogen? Maar heeft u er liever geen omkijken naar? Met de Vermogensbeheerrekening doen we het voor u. Een team van deskundigen houdt de ontwikkelingen op de markt in de gaten en zorgt voor een gespreide samenstelling van uw portefeuille met een mix van beleggingsinstrumenten.
hand met blaadjes erboven

Vermogensbeheer met duurzaam effect

Wilt u met uw beleggingen naast een financieel resultaat ook een duurzaam effect behalen? Met Optimix Duurzaam Vermogensbeheer investeert u in bedrijven, organisaties en fondsen die werken aan verbeteringen voor maatschappij en milieu met extra focus op het duurzaamheidsthema ‘Schone Aarde’.
hand met bord erop

Ruimte voor individuele wensen

Voor de grotere vermogens is er meer ruimte voor individuele wensen en voorkeuren. Met Optimix Maatwerk Vermogensbeheer komen uw specifieke wensen terug in de keuzes die we maken bij de samenstelling van uw portefeuille. Door maatwerk krijgt uw vermogen de aandacht die het verdient. 

Waarom beleggen met Optimix?

Man och kvinna samtalar

We zijn persoonlijk en betrokken

Het beheer van uw vermogen begint bij ons met persoonlijk contact. U heeft altijd een persoonlijke accountmanager in uw directe omgeving. Betrokken en altijd bereikbaar en aanspreekbaar. Uw accountmanager wordt ondersteund door een team van specialisten zoals portefeuillebeheerders, beleggingsstrategen en financiële analisten. 

We combineren onze kennis met uw doelen

Hoe we uw beleggingsportefeuille samenstellen, hangt af van verschillende zaken. Het marktklimaat heeft invloed hierop, maar ook uw persoonlijke situatie en wensen. We nemen eerst de tijd om dit met u te bespreken. Samen maken we een plan van aanpak op basis van uw doelstellingen en risicobereidheid. 

We maken het makkelijk voor u

Onze vermogensbeheerders zijn altijd bezig met de ontwikkelingen op de financiële markt. Waar nodig passen we uw portefeuille aan. U hoeft zelf geen aan- en verkoopbeslissingen te nemen of beleggingstransacties te doen. Periodiek krijgt u een overzicht met duidelijke uitleg over onze beslissingen. Ook krijgt u een helder inzicht in de kosten. De stand van zaken volgt u op de voet via Mijn Optimix of de Optimix app met de rendementen van nu en een heldere uitleg.

Kijk op optimix.nl Opent in een nieuw venster voor meer informatie over Optimix.


Wilt u geld opzijzetten en erbij kunnen wanneer u wilt?

Geld opzijzetten met de vrijheid het spaargeld op elk moment, zonder kosten, weer op te nemen? Kies dan voor onze Particuliere Spaarrekening.   

Wilt u meer informatie over onze Spaarrekening, neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Spaarrekening

Handelsbanken Dienstenwijzer Beleggingsdiensten

We willen u graag informeren over onze beleggingsdienstverlening, onze werkwijze en de kosten die hieraan verbonden zijn. Lees meer in de Dienstenwijzer Beleggingsdiensten (pdf)

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen hangt ook af van de ontwikkelingen op de financiële markten. De resultaten die in het verleden zijn behaald, bieden geen garantie voor de toekomst.