-Twee collega's van het hoofdkantoor in Amsterdam in gesprek

Wie geeft richting aan uw vermogen?

Laat uw vermogen groeien via de
veiligste commerciële bank van Europa.

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door onze beleggingsspecialisten, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of via de online omgeving. U heeft verder geen omkijken naar uw beleggingen. Dat betekent gemak en rust.

Wilt u weten wat vermogensbeheer bij Handelsbanken voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw Handelsbanken-kantoor. 

Vermogensbeheer bij Handelsbanken

  • Ruimte voor uw individuele wensen
  • Altijd direct en persoonlijke aandacht
  • We combineren uw doelen met onze kennis 

Welke vorm van vermogensbeheer past bij u?

Mix van beleggingsinstrumenten

Heeft u een vrij belegbaar vermogen van minimaal € 500.000? Maar daar liever geen omkijken naar? Met de Vermogensbeheerrekening doen wij het voor u. Onze beleggingsspecialisten houden de ontwikkelingen op de markt in de gaten en zorgen voor een gespreide samenstelling van uw portefeuille met een mix van beleggingsinstrumenten.
hand met blaadjes erboven

Vermogensbeheer met duurzaam effect

Wilt u met uw beleggingen naast een financieel resultaat ook een duurzaam effect behalen? Met Duurzaam Vermogensbeheer investeert u in bedrijven, organisaties en fondsen die werken aan verbeteringen voor maatschappij en milieu, met extra focus op het duurzaamheidsthema ‘Schone Aarde’.

Ruimte voor individuele wensen

tas met stukjes

Voor de grotere vermogens is er meer ruimte voor individuele wensen en voorkeuren. Met Maatwerk Vermogensbeheer, dat we via onze dochter Optimix Opent in een nieuw venster aanbieden, komen uw specifieke wensen terug in de keuzes die we maken bij de samenstelling van uw portefeuille. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Maatwerk Vermogensbeheer? 

Strategiebrief Vermogensbeheer juli 2024

computer met grafieken
Een voetbalelftal dat in balans is en de juiste tactiek heeft, maak de meeste kans te winnen. Echter, gedurende de wedstrijd kan de opstelling en tactiek natuurlijk gewijzigd worden. Ook op het speelveld van de financiële markten dient de positionering en tactiek met enige regelmaat aangepast te worden aan de omstandigheden.

Wat is er gebeurd op de aandelenmarkt de afgelopen maand en waar liggen de komende maanden beleggingskansen? Lees het in de Strategiebrief Vermogensbeheer 

Waarom beleggen bij Handelsbanken?

man met telefoon in zijn hand
  • We begrijpen het belang van een gepersonaliseerde aanpak als het om uw beleggingen gaat. Daarom stelt u samen met een adviseur uw persoonlijke beleggingsplan op waarin uw individuele wensen en uitgangspunten centraal staan. 
  • Met ons team van toegewijde beleggingsspecialisten geniet u van het gemak en de gemoedsrust van een professioneel beheer van uw beleggingsportefeuille.
  • We monitoren en beoordelen uw beleggingen voortdurend om ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming blijven met uw uitgangspunten en doelstellingen.
  • Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Of u nu vragen heeft, de voortgang wilt bespreken of nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken, tussentijds overleggen met uw accountmanager kan altijd. 


Persoonlijke vermogensbank

Handelsbanken is een persoonlijke vermogensbank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. Wilt u weten wat vermogensbeheer bij Handelsbanken voor u kan betekenen? Neem contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Wilt u geld opzijzetten en erbij kunnen wanneer u wilt, of het voor langere tijd vastzetten?

Geld opzijzetten met de vrijheid het spaargeld op elk moment, zonder kosten, weer op te nemen? Kies dan voor onze

Wilt u uw spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente? Kies dan voor een bij Handelsbanken.

Neem voor informatie over de spaarmogelijkheden contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken

Beleggen brengt risico's met zich mee. We informeren u daarom graag over belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken