1. Particulier
  2. /
  3. Klant worden

Klant worden

Altijd direct persoonlijk contact.

Waarom kiezen voor Handelsbanken?

2 mensen aan tafel
  • We bieden oplossingen die het beste passen bij uw persoonlijke situatie.
  • Uw accountmanager kent u persoonlijk en streeft naar een duurzame relatie.
  • Onze adviseurs werken altijd lokaal en kennen de lokale markt goed.
  • Door korte lijnen weet u snel waar u aan toe bent.
  • Onze klanten waarderen ons met een hoge tevredenheidsscore, lees meer EPSI Rating, 2020 (pdf).

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over overstappen naar Handelsbanken? Neem contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.
Vind uw kantoor

vier mensen aan tafel

Persoonlijk, lokaal en digitaal.
Hoe kunnen we u helpen?

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. U zit direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door uw persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

Een relatie met Handelsbanken start meestal met een hypotheek of andere financiering. Aanvullend bieden we u diensten zoals beleggen, sparen en betalen. 

Stap over naar Handelsbanken

Wilt u meer informatie of wilt u de Overstapservice aanvragen?
Neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.


Een solide bank

Met een goede kapitaalpositie, een laag risicoprofiel en een sterke internationale kredietwaardering behoren wij tot de meest solide banken van Europa. Meer over de Handelsbanken groepOpent in een nieuw venster (Engelstalig).

Decentraal

Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, veel beslissingen zelf nemen. Een duurzame relatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Geen verkoopdoelstellingen

De bank werkt niet volgens vastgestelde budgetten of centraal opgelegde verkoopdoelstellingen en volumes. Ons succes meten we af aan klanttevredenheid, kostenefficiëntie en winstgevendheid. We bieden de klant alleen producten en diensten waar deze behoefte aan heeft.

Lage risicotolerantie

Handelsbanken heeft een conservatief risicoprofiel, wat leidt tot traditioneel lage kredietverliezen. Onze kantoren verstrekken alleen financieringen die we verantwoord achten voor de klant én de bank.

Winstgevendheid

Handelsbanken wil winstgevender zijn dan het gemiddelde van een referentiegroep van banken in onze thuismarkten. We willen dit bereiken door een hoge efficiëntie, lage kosten en een hoge klanttevredenheid.

Geen bonussen

Handelsbanken Nederland kent geen bonussen voor haar medewerkers.