1. Klant worden

Klant worden

Altijd direct persoonlijk contact.

Waarom kiezen voor Handelsbanken?

  • We bieden oplossingen die het beste passen bij uw persoonlijke situatie.
  • Uw accountmanager kent u persoonlijk en streeft naar een duurzame relatie.
  • Onze adviseurs werken altijd lokaal en kennen de lokale markt goed.
  • Door korte lijnen weet u snel waar u aan toe bent.
  • Onze klanten waarderen ons met een hoge klanttevredenheidsscore.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over overstappen naar Handelsbanken? Neem contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.
Vind uw kantoor

Ervaar het verschil van onze persoonlijke aanpak

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en (vastgoed)bedrijven. Met onze Zweedse wortels en decentrale werkwijze zijn we een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. Als klant zit u direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door uw persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

Een relatie met Handelsbanken start meestal met een hypotheek of vastgoedfinanciering. Aanvullend bieden we diensten zoals beleggen (via onze dochter Optimix Vermogensbeheer), sparen en betalen. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. Hoe kunnen we u helpen?

Principes voor Verantwoord Bankieren

UNEP logo
Om nog meer focus aan te brengen in ons werk op het gebied van klimaatverandering, hebben we ons gecommitteerd aan een aantal initiatieven van de Verenigde Naties, waaronder de Principles for Responsible Banking, de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen en het Global Compact.

Lees meer over de  Principles for Responsible BankingOpent in een nieuw venster.

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. We streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel.