Patricia Schwalbach en Jelte de Boer benoemd in directie Optimix Vermogensbeheer NV

Amsterdam, 13 januari 2022 – Met ingang van 1 januari jl. zijn Patricia Schwalbach en Jelte de Boer toegetreden tot de directie van Optimix Vermogensbeheer NV, dochter van Handelsbanken.

Patricia Schwalbach (1973) is binnen de directie van Optimix primair verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het verder uitbouwen van de samenwerking met Handelsbanken. Zij was voorheen kantoordirecteur van Handelsbanken in Arnhem.

Jelte de Boer (1980) is binnen de directie primair verantwoordelijk voor het beleggingsproces en -beleid. Hij werkt sinds 2003 bij Optimix, is sinds 2017 lid van het Management Team en was voorheen Hoofd Beleggingen bij Optimix. 

De toezichthouder heeft inmiddels goedkeuring verleend voor de benoemingen. De voltallige directie van Optimix Vermogensbeheer wordt gevormd door Patricia Schwalbach, Jelte de Boer en Jaap Westerling, die sinds 2006 deel uitmaakt van de directie van Optimix. 

- Einde bericht - 

Voor meer informatie over Handelsbanken Nederland:

Etienne te Brake, Hoofd Communicatie Handelsbanken Nederland
Telefoon: +31 20 412 76 97
Mobiel: +31 6 83 66 05 77

Over Handelsbanken

Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor particulieren en bedrijven. De bank heeft een sterk decentrale organisatie, met een landelijk kantorennetwerk in haar thuismarkten: Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Nederland. De bank kenmerkt zich door hechte en langdurige klantrelaties, een laag risicoprofiel en het uitgangspunt dat nagenoeg alle besluiten, dicht bij de klant, op de lokale kantoren worden genomen. In Nederland heeft Handelsbanken op dit moment 27 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Voor meer informatie over Handelsbanken, kijk op