collega van vermogensbeheer handelsbanken aan het werk op hoofdkantoor

Nu op ieder Handelsbanken-kantoor: vermogensbeheer

U wilt uw vermogen behouden en als het even kan natuurlijk laten groeien. Daar zijn veel mogelijkheden voor, zoals sparen of beleggen. Sparen is een aantrekkelijke optie door de gunstige spaarrente die wij u nu kunnen bieden.

Maar het kan ook zijn dat u op zoek bent naar mogelijkheden om uw vermogen op een andere manier te laten renderen. En beleggen kan dan een passend alternatief voor u zijn. Daarom bieden wij vermogensbeheer aan op al onze 27 kantoren in Nederland.
Publicatiedatum 29 maart 2024
Leestijd: 2 minuten
----------------------------------------

De Vermogensbeheerrekening

Heeft u een vrij belegbaar vermogen van minimaal € 500.000? Maar daar liever geen omkijken naar? Met de Handelsbanken doen wij het voor u. Onze beleggingsspecialisten houden de ontwikkelingen op de markt in de gaten en zorgen voor een gespreide samenstelling van uw portefeuille met een mix van beleggingsinstrumenten.

Met vermogensbeheer bij Handelsbanken laat u uw beleggingsportefeuille beheren door onze beleggingsspecialisten, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt. U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of via de online omgeving. U heeft verder geen omkijken naar uw beleggingen. Dat betekent gemak en rust.

Stapje duurzamer

Met Handelsbanken  belegt u in ondernemingen met de hoogste ESG-score op milieugebied, sociaal-maatschappelijk terrein en op goed ondernemingsbestuur. Aangevuld met duurzame trackers, beleggingsfondsen, staatsleningen en bedrijfsobligaties ontstaat een optimale mix van beleggingsinstrumenten met een duurzaam effect.

Daarnaast is er een extra focus op het themagebied ‘Schone Aarde’. Dit themagebied is afgeleid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.  

Meer ruimte voor maatwerk

Voor de grotere vermogens is er meer ruimte voor individuele wensen en voorkeuren. Met , dat we via onze dochter Optimix aanbieden, komen uw specifieke wensen terug in de keuzes die we maken bij de samenstelling van uw portefeuille. Hierbij wordt gebruikgemaakt van aandelen, obligaties, trackers, beleggingsfondsen en alternatieve beleggingsoplossingen.

Meer weten?

Neem dan contact op met onze Relatiebeheerders Vermogensbeheer,  of  
Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw contactpersoon op uw

Waarom beleggen bij Handelsbanken?

man met telefoon in zijn hand
  • We begrijpen het belang van een gepersonaliseerde aanpak als het om uw beleggingen gaat. Daarom stelt u samen met een adviseur uw persoonlijke beleggingsplan op waarin uw individuele wensen en uitgangspunten centraal staan. 
  • Met ons team van toegewijde beleggingsspecialisten geniet u van het gemak en de gemoedsrust van een professioneel beheer van uw beleggingsportefeuille.
  • We monitoren en beoordelen uw beleggingen voortdurend om ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming blijven met uw uitgangspunten en doelstellingen.
  • Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Of u nu vragen heeft, de voortgang wilt bespreken of nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken, tussentijds overleggen met uw accountmanager kan altijd. 


Persoonlijke vermogensbank

Handelsbanken is een persoonlijke vermogensbank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. Wilt u weten wat vermogensbeheer bij Handelsbanken voor u kan betekenen? Neem contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.