Scotty hondje als spaarpot

Past een deposito bij uw spaardoel?

Publicatiedatum 16 oktober 2023
Leestijd: 1 minuut

----------------------------------------

Uw vermogen kan u helpen uw wensen te realiseren. Vermogen is daarmee iets heel persoonlijks. Wat u met uw vermogen wilt bereiken, is daarom voor ons altijd het belangrijkste vertrekpunt. Wilt u uw vermogen voor een wat langere tijd vastzetten, dan is een deposito bij Handelsbanken wellicht een interessante optie voor u. 

Aantrekkelijke rente

Handelsbanken biedt op dit moment een zeer aantrekkelijke rente op deposito’s. De rente die u op een deposito ontvangt, ligt hoger dan die op een normale spaarrekening. Bij een deposito zet u uw geld wel voor een langere periode vast (bijvoorbeeld 1 jaar). Dit betekent dat u gedurende deze periode uw geld niet kunt opnemen, wat met een gewone spaarrekening wel mogelijk is. Laat u daarom goed adviseren wat in uw situatie de beste optie is.

Handelsbanken: veiligste commerciële bank van Europa

Als u uw geld stalt bij een bank, dan is het een geruststellende gedachte dat uw geld veilig staat. Natuurlijk worden tegoeden die u aanhoudt bij Handelsbanken tot € 100.000 beschermd door het Zweedse depositogarantiestelsel. Daarnaast is het goed om te weten dat Handelsbanken dit jaar wederom door Global Finance is uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank in Europa Opent in een nieuw venster, in een vergelijking van meer dan 500 banken wereldwijd.

Heeft u vragen over sparen bij Handelsbanken?
We helpen u graag verder.

Support  - Handelsbanken.se

U wilt uw vermogen behouden en laten groeien. Uw vermogen kan u helpen uw wensen te realiseren. Vermogen is daarmee iets heel persoonlijks. Wat u met uw vermogen wilt bereiken, is daarom voor ons altijd het belangrijkste vertrekpunt. 

Uw persoonlijke accountmanager luistert naar uw wensen en komt met oplossingen, afgestemd op wat u met uw vermogen wilt realiseren.