Geef uw vermogen de kans om te groeien via de veiligste commerciële bank van Europa

twee collega's aan het werk
U wilt uw vermogen behouden en als het even kan natuurlijk laten groeien. Daar zijn veel mogelijkheden voor, zoals beleggen of sparen. Lange tijd was sparen niet interessant, maar door de gestegen spaarrente kan dit weer een aantrekkelijke optie zijn. 

Waar(om) sparen?

Heel simpel gesteld, heeft u voor het laten groeien van uw vermogen twee opties: sparen en/of beleggen. Beleggen is uw geld investeren in bijvoorbeeld aandelen en obligaties, maar ook in vastgoed (oftewel 'stenen'). Aan beleggen kunnen risico’s zitten; ‘stenen’ en aandelen kunnen immers minder waard worden. Met sparen staat uw geld over tien jaar nog steeds op uw rekening. Nu de rentevergoedingen veranderen, kan sparen extra aantrekkelijk voor u zijn.

Vermogensbehoud en groei: de mogelijkheden en huidige rentestanden

Handelsbanken biedt concurrerende rentetarieven. Voor particuliere spaarders zijn er verschillende mogelijkheden binnen Handelsbanken. Zo is het mogelijk om te sparen op de korte en lange termijn. Kortetermijnsparen kan met een flexibele spaarrekening, waar u uw spaargeld op elk gewenst moment, kosteloos op kunt nemen. Bekijk onze actuele tarieven

Daarnaast kunnen particuliere en zakelijke klanten vermogen voor een langere tijd vastzetten tegen een vaste rente: via een deposito. De rentestand is hier afhankelijk van de duur van het deposito. Mogelijk kan het ook interessant zijn om geld tegen verschillende looptijden vast te zetten, afhankelijk van uw persoonlijke wensen met betrekking tot het renderen van uw vermogen.

Handelsbanken: Europa’s veiligste commerciële bank

Handelsbanken is door Global Finance Magazine uitgeroepen tot de  Vijfhonderd commerciële, wereldwijd opererende banken werden meegenomen in dit onderzoek. Gekeken wordt naar de creditrating die kredietbeoordelaars/ratingbureaus Fitch, Moody’s en S&P geven aan banken.

Door de Zweedse wortels van Handelsbanken vallen spaargelden van onze Nederlandse klanten onder de bescherming van het Zweedse Depositogarantiestelsel. Onder deze garantie is spaargeld tot € 100.000 per persoon verzekerd. De kredietwaardigheid van Zweden wordt door de vier belangrijkste kredietbeoordelaars (S&P, Moody’s, Fitch, DBRS Morningstar) bestempeld met een Triple-A rating: de hoogst mogelijke score.

Wil u meer weten over vermogensgroei? Neem voor meer informatie en persoonlijk advies contact op met uw dichtstbijzijnde
icoontje van spaarvakentje

Flexibel sparen

Wilt u geld opzijzetten, maar dit ook weer kunnen opnemen wanneer u wilt? Met de Particuliere Spaarrekening kunt u spaargeld tegen een variabele rente opzijzetten en op elk moment weer opnemen. 

icoont van spaarrente met een calender

Sparen met een vaste rente

Wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente? Met het Deposito van Handelsbanken kunt u spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente. 

Disclaimer

De informatie die is opgenomen in deze publicatie is uitsluitend bestemd voor algemene doeleinden. Met uw individuele specifieke omstandigheden is geen rekening gehouden. De informatie kan niet worden beschouwd als een juridisch, financieel, fiscaal, beleggings- of ander advies. Deze publicatie is geen aanbod en u kunt aan deze publicatie geen rechten ontlenen.