Taxateur, Hoofdkantoor te Amsterdam Zuidoost
Handelsbanken Nederland


Over Handelsbanken
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor particulieren en bedrijven. De bank heeft meer dan 800 kantoren in haar zes thuismarkten (Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Finland, Noorwegen en Nederland). Wereldwijd is de bank actief in meer dan twintig landen. In Nederland is de bank sterk in hypotheken, financieringen en vermogensbeheer. Handelsbanken telt in Nederland inmiddels 29 kantoren en ruim 300 medewerkers.

Het doel van de bank is het realiseren van een hogere winstgevendheid dan het gemiddelde van vergelijkbare banken in de thuismarkten. Handelsbanken heeft deze doelstelling in de afgelopen 46 jaar steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid en het zo laag mogelijk houden van de kosten.

Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Taxateur
In verband met groei zijn wij voor onze Taxatieafdeling (Valuation) op zoek naar een derde Taxateur die ons team komt versterken. De afdeling Taxatie is verantwoordelijk voor onder meer alle vraagstukken die gerelateerd zijn aan het taxeren van vastgoed, het reviseren en monitoren van de marktwaarde van vastgoed, alsook het adviseren van kantoren, onze afdeling Kredieten en het management team.

Het team is werkzaam op het regionale hoofdkantoor in Amsterdam. Daarnaast zal je als Taxateur regelmatig onze kantoren bezoeken en daarvanuit werken. Ook is inspectie van vastgoed op locaties door heel Nederland onderdeel van de functie.

Profiel
Voor deze rol zijn we op zoek naar iemand die past binnen het volgende profiel:
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Relevante werkervaring op het gebied van vastgoedwaardering is een pré;
  • Kennis over en interesse in de vastgoedmarkt in Nederland;
  • Analytisch, zelfstandig & nieuwsgierig;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op (persoonlijke) groei gerichte organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Contact
Pas jij binnen dit profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Neem dan contact op met ons Engelstalige hoofd van de afdeling, Urban Wolters (via +31 20 412 76 19), of onze HR contactpersoon, Tom Blekemolen (via +31 20 412 77 60).

Je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je versturen naar: HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug
© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice