Accountmanager Particulier regio Zeeland, Kantoor Bergen op Zoom
Handelsbanken Nederland


Over Handelsbanken
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor particulieren en bedrijven. De bank heeft meer dan 800 kantoren in haar zes thuismarkten (Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Finland, Noorwegen en Nederland). Wereldwijd is de bank actief in meer dan twintig landen. In Nederland is de bank sterk in hypotheken, financieringen en vermogensbeheer. Handelsbanken telt in Nederland inmiddels 29 kantoren en ruim 300 medewerkers.

Het doel van de bank is het realiseren van een hogere winstgevendheid dan het gemiddelde van een benchmark van andere banken in de thuismarkten. Handelsbanken heeft deze doelstelling in de afgelopen 40 jaar steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid en het zo laag mogelijk houden van de kosten.

Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Accountmanager Particulier
Vanwege onze groei zijn we voor ons kantoor Bergen op Zoom op zoek naar een Accountmanager Particulier met als aandachtsgebied de provincie Zeeland. De accountmanager adviseert klanten op het gebied van hypotheken en maatwerkfinancieringen en is verantwoordelijk voor het beheren en verder uitbouwen van een eigen klantenportefeuille. Tevens analyseert en beoordeelt de nieuwe collega financieringsaanvragen, schrijft kredietvoorstellen en bewaakt de administratieve afwerking van de verstrekte financieringen. Het ontwikkelen en onderhouden van hechte klantrelaties staat centraal in deze functie. Dit doe je natuurlijk in nauwe samenwerking met jouw collega’s van het kantoor.

Verantwoordelijkheden
 • Acquireren van nieuwe particuliere klanten (in de regio Zeeland);
 • Adviseren van klanten in financieringsvraagstukken;
 • Opstellen van financierings- en kredietvoorstellen;
 • Reviseren van bestaande kredieten;
 • Beheren van het klantenbestand;
 • Ontwikkelen en onderhouden van hechte klantrelaties;
 • Signaleren van ontwikkelingen in de markt en vertalen van behoeften van klanten naar bancaire oplossingen.
Profiel
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Vakbekwaamheid moet geborgd zijn door Wft diploma’s (Wft Basis, Consumptief Krediet, Hypothecair Krediet, Vermogen);
 • Minimaal 5 jaar succesvolle werkervaring met hypotheken en maatwerkfinancieringen voor particuliere relaties;
 • Grondige kredietkennis & ervaren in het schrijven van kredietvoorstellen;
 • Aantoonbaar succesvol in acquisitie;
 • Bij voorkeur woonachtig in en affiniteit met het marktgebied regio Zeeland;
 • Ondernemend, analytisch, hands-on mentaliteit, resultaat- en klantgericht, flexibel en teamspeler;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands.
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op groei gerichte organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Contact
Is dit jouw profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Neem dan contact op met Jeroen Wiertz, Kantoordirecteur via +31 164 65 50 13 of jewi14@handelsbanken.nl, of met onze HR contactpersoon Tom Blekemolen (+31 20 412 77 60 of tobl04@handelsbanken.nl).

Je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je versturen naar: HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Handelsbanken heeft een uniek karakter en biedt een uitdagende werkomgeving waar ondernemerschap tot bloei komt. Een werkgever waar persoonlijke ontwikkeling een plek heeft in een snel groeiende organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug

© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice