Accountmanager Support, Amersfoort
Handelsbanken Nederland


Organisatie
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor bedrijven en particulieren, actief in meer dan twintig landen. De bank kenmerkt zich door hechte en langdurige klantrelaties. In Nederland heeft Handelsbanken inmiddels 29 kantoren. Daarnaast heeft Handelsbanken in 2016 vermogensbeheerder Optimix overgenomen. Hiermee is Handelsbanken in staat een nog volwaardiger pakket aan particuliere producten en diensten aan te bieden aan haar klanten.

Doel
Het doel van de bank is het realiseren van een hogere winstgevendheid dan het gemiddelde van andere banken in de thuismarkten. Handelsbanken heeft deze doelstelling in de afgelopen 40 jaar steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid en het zo laag mogelijk houden van kosten.

Decentralisatie
De visie van Handelsbanken is gebaseerd op een sterk gedecentraliseerde organisatie: het kantoor ís de bank. Lokale kantoren dragen dan ook de volledige commerciële verantwoordelijkheid over hun klanten. Succes van een kantoor wordt gedefinieerd aan de hand van verhoudingen tussen kosten en baten, klanttevredenheid, persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en een uitstekende administratieve organisatie.

Accountmanager Support
Voor ons kantoor Amersfoort zijn wij op zoek naar een teamspeler, met doorgroei potentieel, die samen met de collega’s meehelpt om bestaande en nieuwe klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Verantwoordelijkheden
De Accountmanager Support ondersteunt de Zakelijke Accountmanagers in hun dagelijkse werkzaamheden. De Accountmanager Support verzorgt alle administratieve afhandelingen zoals het uitwerken van overeenkomsten en zekerheidsstukken, en het verzamelen en correct archiveren van cliënt documenten. Je werkt kredietvoorstellen en jaarlijkse revisies uit en je bent intern aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten.

Profiel
Je bent iemand die:
  • minimaal 5 jaar werkervaring heeft in bij voorkeur een commercieel ondersteunende functie binnen de bancaire dienstverlening;
  • woont in het marktgebied van ons kantoor (regio Amersfoort);
  • ervaring met zakelijke (vastgoed) financieringen heeft een voorkeur;
  • zelfstandig de werkzaamheden verricht;
  • administratief sterk is;
  • organiserend, resultaat- en cliëntgericht, communicatief en hands on is;
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op groei gerichte organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden, een gezellige werkomgeving en bij bewezen geschiktheid doorgroeimogelijkheden. .

Contact
Is dit jouw profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Neem dan contact op met de Kantoordirecteur, Jeroen Ammerdorffer 033 – 285 14 55 of met onze HR Adviseur, Julie Wolf, 020 - 412 76 13.

Je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je sturen naar:
HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Handelsbanken heeft een uniek karakter en biedt een uitdagende werkomgeving waar ondernemerschap tot bloei komt. Een werkgever waar persoonlijke ontwikkeling een plek heeft in een snel groeiende organisatie. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug
© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice