Financieringen
Financieringen op maat
Voor uw zakelijke financieringsbehoeften kunt u bij Handelsbanken terecht. Een laag risicoprofiel, transparantie en de langetermijnrelatie staan hierbij voorop. Samen met uw persoonlijke accountmanager bij Handelsbanken bespreekt u de financieringsmogelijkheden voor uw onderneming.

Zakelijke Vastgoedlening
De Zakelijke Vastgoedlening van Handelsbanken biedt ondernemingen financieringsoplossingen voor bedrijfspanden in eigen gebruik of verhuurd vastgoed. Lees meer over de Zakelijke Vastgoedlening.

Zakelijke Lening
De Zakelijke Lening van Handelsbanken is een lening voor uw langlopende financieringsbehoeften, bijvoorbeeld voor de aanschaf van machines en transportmiddelen, maar ook bijvoorbeeld voor de financiering van bedrijfsovernames. Meer over de Zakelijke Lening.

Rekening-courantfaciliteit
De Rekening-courantfaciliteit van Handelsbanken geeft u structureel meer financiële flexibiliteit, bijvoorbeeld bij de financiering van uw werkkapitaal. Lees meer over de Rekening-courantfaciliteit.

Obligofaciliteit
Wordt uw onderneming regelmatig geconfronteerd met de vraag om een bankgarantie af te geven? Met de Obligofaciliteit van Handelsbanken kunt u dit snel en efficiënt regelen. Lees verder over de Obligofaciliteit.

Wilt u meer informatie over de financieringsmogelijkheden die Handelsbanken uw onderneming kan bieden? Neemt u dan contact op met het dichtstbijzijnde Handelsbanken-kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Terug


Gedragscode Kleinzakelijke Financiering
Op de Zakelijke Vastgoedlening, Zakelijke Lening, Rekening-courantfaciliteit en de Obligofaciliteit kan de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering van toepassing zijn.
Gedragscode Kleinzakelijke Financiering


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice