HR adviseur, Hoofdkantoor te Amsterdam-Zuidoost
Handelsbanken Nederland


Over Handelsbanken
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor particulieren en bedrijven. De bank heeft meer dan 800 kantoren in haar zes thuismarkten (Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Finland, Noorwegen en Nederland). Wereldwijd is de bank actief in meer dan twintig landen. In Nederland is de bank sterk in hypotheken, financieringen en vermogensbeheer. Handelsbanken telt in Nederland inmiddels 29 kantoren en bijna 300 medewerkers.

Het doel van de bank is het realiseren van een hogere winstgevendheid dan het gemiddelde van een benchmark van andere banken in de thuismarkten. Handelsbanken heeft deze doelstelling in de afgelopen 40 jaar steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid en het zo laag mogelijk houden van de kosten. Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

HR adviseur
Voor onze HR-afdeling zijn we op zoek naar een ervaren HR Adviseur. Als HR Adviseur ondersteun en adviseer je medewerkers, het management & kantoordirecteuren van onze kantoren bij de uitvoering van taken op HR-gebied. In deze rol zal de nadruk liggen op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast ben je breder inzetbaar bij andere HR-gerelateerde taken, waaronder werving & selectie. Je draagt met vakkundige kennis en ervaring bij aan het uitbouwen en verbeteren van ons personeelsbeleid en de implementatie daarvan. Daarbij draag je zorg voor correcte administratieve afhandeling van zaken. Je rapporteert direct aan het Hoofd HR.

Profiel
  • Relevante wo opleiding, bij voorkeur een Master in Arbeidsrecht;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de financiële sector;
  • Inhoudelijke kennis van HRM beleid en arbeidsrecht;
  • Ervaring in het opstellen, implementeren en beheren van instructies op het terrein van arbeidsvoorwaarden, beloning en andere HR gebieden;
  • Ervaring met het geven van HR advies aan (lijn)managers;
  • Recruitment ervaring is een pre;
  • Proactief, hands-on, stressbestendig en flexibel;
  • Sociale vaardigheden zoals tact, klantgerichtheid, invoelingsvermogen, en luistervaardigheid;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op (persoonlijke) groei gerichte organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Contact
Is dit jouw profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Neem dan contact op met onze contactpersonen van afdeling HR; Tom Blekemolen (via 020 412 77 60) of Julie Wolf (via 020 412 76 13).

Je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je versturen naar: HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug
© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice