Cash Management
Inzicht in en controle over uw betalingsverkeer
Handelsbanken biedt oplossingen voor uw nationale en internationale betalingsverkeer, met een solide pakket aan betaaldiensten en een internationaal netwerk. Onze Cash Management-adviseurs ondersteunen u bij uw inkoopproces, salarisbetalingen, administratie of debiteurenbeheer.

Betaalrekening
De betaalrekening van Handelsbanken gebruikt u voor al uw zakelijke betalingsverkeer in binnen- en buitenland. Lees meer over de mogelijkheden van de Zakelijke Betaalrekening.


Internetbankieren
Bij Handelsbanken kunt u veilig online uw zakelijke betalingsverkeer regelen, waarbij u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in uw rekening(en) heeft. Lees meer over de mogelijkheden van Internetbankieren.

(Inter)nationale Cash Pool
Voor bedrijven die meerdere bankrekeningen bij Handelsbanken hebben en geldstromen in verschillende valuta, kan het inrichten van een Cash Pool mogelijk uitkomst bieden. Lees meer over de mogelijkheden van een Cash Pool.


Terug


Contact
Neem voor meer informatie contact op met het dichtstbijzijnde kantoor in uw regio.

Depositogarantiestelsel
Op tegoeden aangehouden bij Handelsbanken in Nederland is het Zweedse Depositogarantiestelsel van toepassing.

Betaalinformatie

Nieuwsbrief ‘Macro Insights’
De analisten van Handelsbanken geven hun visie op de wereldwijde economische ontwikkelingen in de maandelijkse nieuwsbrief ‘Macro Insights’. Meld u aan voor de nieuwsbrief.


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice