Welkom bij kantoor Amsterdam Amstel
Relatiegericht en maatwerk
Mensen zijn verschillend. Wij nemen de tijd om u persoonlijk te leren kennen en onderscheiden ons door het leveren van maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke financieringsbehoeften.

Bij Handelsbanken geloven we in persoonlijke aandacht, een heldere structuur en een hoog serviceniveau: 'het kantoor is de bank'. Dit betekent dat beslissingen op uw vestiging worden genomen door ervaren bankiers die u persoonlijk kent.

Onze diensten
lees meer over onze diensten:
- particulier
- zakelijk


Lokaal bankieren
Door onze decentrale structuur en lokale bediening zijn de lijnen kort. Vanuit ons kantoor faciliteren wij particulieren, vastgoedbeleggers en bedrijven op het gebied van betalen, sparen, beleggen en financiering. Bent u werkzaam, gevestigd of woonachtig in het Oostelijke deel van Amsterdam (incl. Oostelijke eilanden, Roeterseiland en een deel van de Weesperbuurt), Amsterdam Zuidoost of Diemen dan komen wij graag met u in contact.

Heeft u een grootzakelijke onderneming in Amsterdam (excl. Amsterdam Zuid) en wilt u weten wat wij kunnen betekenen op het gebied van (internationaal)betalingsverkeer, (handels)krediet, bankgaranties en/of rente- en valutatransacties, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag terzijde bij het vinden van een oplossing die bij u en uw bedrijf past.

Neem contact met ons op
Heeft u vragen of wilt u met ons kennismaken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij leren u graag kennen!


Terug


Kantoorgegevens


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice