Accountmanager Particulier, Laren
Handelsbanken Nederland


Organisatie
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor particulieren en bedrijven. De bank heeft meer dan 800 kantoren in haar zes thuismarkten (Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Finland, Noorwegen en Nederland). Wereldwijd is de bank actief in meer dan twintig landen. In Nederland is de bank sterk in hypotheken, financieringen en vermogensbeheer. Handelsbanken telt in Nederland inmiddels 29 kantoren en ruim 300 medewerkers.Het doel van de bank is het realiseren van een hogere winstgevendheid dan het gemiddelde van een benchmark van andere banken in de thuismarkten. Handelsbanken heeft deze doelstelling in de afgelopen 40 jaar steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid en het zo laag mogelijk houden van de kosten. Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Accountmanager Particulier
Vanwege onze groei zijn we voor ons kantoor Laren op zoek naar een Accountmanager Particulier.

Verantwoordelijkheden
We zijn op zoek naar een echte teamspeler die samen met de collega’s de bestaande klanten bedient en meehelpt nieuwe klanten aan Handelsbanken te binden. De Accountmanager acquireert en adviseert particuliere relaties, vrije beroepers en DGA’s op het gebied van woning- en vastgoedhypotheken. Tevens analyseert en beoordeelt de nieuwe collega risico’s en schrijft ook de kredietvoorstellen. Het ontwikkelen van hechte klantrelaties en het signaleren van ontwikkelingen in de markt en het vertalen van behoeften van klanten naar bancaire oplossingen is onderdeel van de functie.

Profiel
  • Relevante afgeronde hbo-/ wo-opleiding;
  • Vakbekwaamheid moet aangetoond zijn door Wft diploma’s (basis, vermogen en hypothecair krediet);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring (bij een bank of intermediair) in advisering aan particuliere relaties, vrije beroepers en DGA’s;
  • Ervaring met het schrijven van kredietvoorstellen en voeren van hypotheek adviesgesprekken;
  • Commercieel succesvol, houdt van acquisitie;
  • Is bekend met het marktgebied van kantoor Laren;
  • Ondernemend, hands-on, analytisch, resultaat- en klantgericht, proactief en een teamspeler;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op groei gerichte organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Contact
Is dit jouw profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Neem dan contact op met Sharon Peeters, Kantoordirecteur 06 - 10 10 52 02 of met onze HR contactpersoon, Tom Blekemolen 020 - 412 7760.

Je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je versturen naar: HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Handelsbanken heeft een uniek karakter en biedt een uitdagende werkomgeving waar ondernemerschap tot bloei komt. Een werkgever waar persoonlijke ontwikkeling een plek heeft in een snel groeiende organisatie. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice