Onze filosofie
Decentraal
Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiŽnte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Geen verkoopdoelstellingen
De bank werkt niet volgens vastgestelde budgetten of centraal opgelegde verkoopdoelstellingen en volumes. Ons succes meten we af aan klanttevredenheid, kostenefficiŽntie en winstgevendheid. We bieden de klant alleen producten en diensten waar deze behoefte aan heeft.

Lage risicotolerantie
Handelsbanken heeft een conservatief risicoprofiel, wat resulteert in traditioneel lage kredietverliezen. Ons financieringsbeleid is conservatief. Onze kantoren verstrekken alleen financieringen die we verantwoord achten voor de klant ťn de bank.

Winstgevendheid
Het doel van Handelsbanken is om winstgevender te zijn dan het gemiddelde van een referentiegroep van banken in haar thuismarkten. We willen dit bereiken door een hogere efficiŽntie, lagere kosten en een hogere klanttevredenheid dan onze concurrenten.

Geen bonussen
Handelsbanken Nederland kent geen bonussen voor haar medewerkers.


Terug


Een solide bank
Met een uitstekende kapitaalpositie, een laag risicoprofiel en een sterke internationale kredietwaardering behoren wij tot de meest solide banken van Europa. Meer over de Handelsbanken groep (Engels)© Svenska Handelsbanken AB (publ)
Ľ Privacy notice