Accountmanager Support, Rijnmond Zuid
Handelsbanken Nederland


Over Handelsbanken
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor particulieren en bedrijven. De bank heeft meer dan 800 kantoren in haar zes thuismarkten (Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Finland, Noorwegen en Nederland). Wereldwijd is de bank actief in meer dan twintig landen. In Nederland is de bank sterk in hypotheken, financieringen en vermogensbeheer. Handelsbanken telt in Nederland inmiddels 29 kantoren en ruim 300 medewerkers.Het doel van de bank is het realiseren van een hogere winstgevendheid dan het gemiddelde van vergelijkbare banken in de thuismarkten. Handelsbanken heeft deze doelstelling in de afgelopen 46 jaar steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid en het zo laag mogelijk houden van de kosten. Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Over kantoor Rijnmond Zuid
Kantoor Rijnmond Zuid toont een gezonde groei in zowel aantallen klanten, balanstotaal als resultaat. Ons werkgebied beslaat onder meer Rotterdam Zuid, Voorne-Putten, Drechtsteden en de Hoeksche Waard en biedt ons volop kansen om verder te groeien. Wij hebben die ambitie en zoeken een nieuwe collega die samen met ons meehelpt om dit te realiseren. Je werkt in een klein team met 5 collega’s in een open en collegiale sfeer met veel ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling.

Accountmanager Support
Voor ons kantoor Rijnmond Zuid zijn wij op zoek naar een echte teamspeler die samen met de collega’s meehelpt om bestaande en nieuwe klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Verantwoordelijkheden
Als Accountmanager Support ondersteun je zowel de Kantoordirecteur als de Accountmanagers Zakelijk & Particulier in hun dagelijkse werkzaamheden. In de afhandeling van klantverzoeken werk je van het begin tot het eind nauw samen met de Accountmanager. Je verzorgt alle administratieve en commercieel voorbereidende handelingen zoals het inventariseren en verzamelen van klantinformatie, uitwerken van overeenkomsten, openen van rekeningen, verzamelen en correct archiveren van klantdocumenten, verwerken van gegevens en verzorgen van de kredietadministraties in het datasysteem, informeren van interne- en externe belanghebbenden en het organiseren van klantevenementen.

Profiel
  • Hbo opleidings- en/of werkniveau;
  • Beschikt over / studerend voor Wft Basis en Hypothecair Krediet;
  • Fulltime beschikbaar: 36-40 uur per week;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een commercieel ondersteunende functie binnen de financiële dienstverlening;
  • Woonachtig in en affiniteit met het marktgebied van ons kantoor (Regio Rijnmond Zuid);
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Je werkt nauwgezet, houdt overzicht en levert een hoge kwaliteit in je werk;
  • Je hebt drive en enthousiasme, neemt graag het initiatief en bent resultaatgericht;
  • Je bent een teamspeler en herkent je in de steekwoorden ‘samenwerken, leren van elkaar, organiseren, hands-on en flexibel’.
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op groei gerichte organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Contact
Is dit jouw profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je versturen naar: HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Wim Tieleman, Kantoordirecteur 06 – 10 918 225 of onze HR Contactpersoon, Tom Blekemolen, 020 – 412 7760.

Handelsbanken heeft een uniek karakter en biedt een uitdagende werkomgeving waar ondernemerschap tot bloei komt. Een werkgever waar persoonlijke ontwikkeling een plek heeft in een snel groeiende organisatie. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Terug
© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice