Beleggen
Uw vermogen verdient optimale aandacht
Bij Handelsbanken zijn uw bankzaken in vertrouwde handen. In principe regelen we alles vanuit het kantoor bij u in de buurt. Maar voor vermogensbeheer maken wij gebruik van de kennis en ervaring van de specialisten van Optimix.

Optimix
Optimix is 100% dochter van Handelsbanken en beheert al meer dan 30 jaar effectenportefeuilles voor vermogende particulieren, ondernemers, families en stichtingen. Met een bewezen succesvol beleggingsconcept, gebaseerd op realistische uitgangspunten en een eigenzinnige en ondernemende stijl. Een stijl die even persoonlijk is als die van Handelsbanken.

Betrokken
Vermogensbeheer bij Optimix begint met het persoonlijke contact. Een betrokken vermogensbeheerder in uw directe omgeving. Altijd bereikbaar en aanspreekbaar. Ondersteund door een effectief team van specialisten zoals financiële analisten, beleggingsstrategen, vermogensplanners en portefeuillemanagers.

Deskundig
Hoe Optimix uw vermogen beheert, is afhankelijk van veel factoren. Denk aan het marktklimaat, maar ook aan uw persoonlijke situatie en uw eigen wensen. Daarom neemt Optimix de tijd om goed naar u te luisteren en wordt samen met u een plan van aanpak gemaakt.

Gemak
U hoeft zelf geen aan- en verkoopbeslissingen te nemen of beleggingstransacties te doen. De professionals van Optimix reageren alert op de ontwikkelingen op de financiële markten en passen waar nodig uw portefeuille aan. De actuele stand van zaken kunt u 24 uur per dag online volgen. Met actuele rendementen, duidelijke uitleg en begrijpelijke overzichten. Daarnaast ontvangt u elk kwartaal een heldere verantwoording op papier of online.

Kijk op optimix.nl voor meer informatie over Optimix.

TerugDienstenwijzer


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice