Trainee, Apeldoorn
Handelsbanken Nederland


Organisatie
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor bedrijven en particulieren, actief in meer dan twintig landen. De bank heeft meer dan 800 lokale bankkantoren in 6 thuismarkten: Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. De bank kenmerkt zich door hechte en langdurige klantrelaties. In Nederland heeft Handelsbanken inmiddels 29 kantoren. Handelsbanken richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast heeft Handelsbanken in 2016 vermogensbeheerder Optimix overgenomen. Hiermee is Handelsbanken in staat een nog volwaardiger pakket aan particuliere producten en diensten aan te bieden aan haar klanten.

Doel
Het doel van de bank is het realiseren van een klantrelatie voor de lange termijn in combinatie met een gezonde winstgevendheid. Handelsbanken heeft deze doelstelling steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid bij haar dienstverlening en het zo laag mogelijk houden van kosten en risico’s. Handelsbanken behoort hierdoor tot een van de financieel gezondste banken ter wereld.

Decentralisatie
De visie van Handelsbanken is gebaseerd op een sterk gedecentraliseerde organisatie: het kantoor ís de bank. Dit betekent dat lokale kantoren de volledige commerciële verantwoordelijkheid voor hun klanten dragen. Succes van een kantoor wordt gedefinieerd aan de hand van de verhouding tussen kosten en baten, klanttevredenheid, persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en een uitstekende administratieve organisatie.

Trainee
Voor ons kantoor te Apeldoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste Trainee. Sta je aan de start van je carrière en wil je verder ontwikkelen tot Accountmanager of Accountmanager Support? Met ons traineeprogramma van 12 maanden word je opgeleid tot Junior Accountmanager Zakelijk, Junior Accountmanager Particulier of Accountmanager Support.

Door middel van een training-on-the-job programma doe je werkervaring op in deze drie rollen en maak je kennis met verschillende facetten van het bankiersvak. En dat binnen een groeiende bank. Je start op het kantoor en maakt meteen onderdeel uit van de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is een stage bij verschillende afdelingen op het Hoofdkantoor onderdeel van het traineeship, waardoor je nog beter begrijpt hoe een bank functioneert. Tot slot neem je tijdens het traineeship deel aan vaktechnische trainingen en opleidingen.

Verantwoordelijkheden
  • Het eigen maken van het bankbeleid en de banksystemen;
  • Meelopen met de Accountmanagers bij acquisitie, klantgesprekken en beheren van (potentiële) klanten;
  • Het samenwerken met de verschillende disciplines binnen de Bank;
  • Verzorgen van administratieve afhandelingen zoals uitwerken van overeenkomsten, openen van rekeningen, verzamelen en correct archiveren van klantdocumentatie en verzorgen van kredietadministratie;
  • Meewerken aan het opstellen van kredietvoorstellen.

Profiel
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Commercieel vaardig, dienstverlenend en proactief ingesteld;
  • Woont in het marktgebied van kantoor Apeldoorn;
  • Organiserend, resultaat- en klantgericht, hands-on en administratief sterk;
  • Professionele vaardigheid van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op groei gerichte organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Contact
Is dit jouw profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Neem dan contact op met Jeroen Altena, Kantoordirecteur +31 55 31 232 01 of met onze HR contactpersoon Tom Blekemolen, via +31 20 412 77 60.

Je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je versturen naar: HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Handelsbanken heeft een uniek karakter en biedt een uitdagende werkomgeving waar ondernemerschap tot bloei komt. Een werkgever waar persoonlijke ontwikkeling een plek heeft in een snel groeiende organisatie.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Terug
© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice