Accountmanager Particulier, Leeuwarden
Handelsbanken Nederland


Over Handelsbanken
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor particulieren en bedrijven. De bank heeft meer dan 800 kantoren in haar zes thuismarkten (Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Finland, Noorwegen en Nederland). Wereldwijd is de bank actief in meer dan twintig landen. In Nederland is de bank sterk in hypotheken, financieringen en vermogensbeheer. Handelsbanken telt in Nederland inmiddels 29 kantoren en ruim 300 medewerkers.

Het doel van de bank is het realiseren van een hogere winstgevendheid dan het gemiddelde van een benchmark van andere banken in de thuismarkten. Handelsbanken heeft deze doelstelling in de afgelopen 40 jaar steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid en het zo laag mogelijk houden van de kosten.

Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Accountmanager Particulier
Voor ons kantoor Leeuwarden zijn wij op zoek naar een ervaren Accountmanager Particulier.

Verantwoordelijkheden
Voor deze functie zoeken wij een echte teamspeler die samen met de collega’s de bestaande klanten bedient en meehelpt nieuwe klanten aan Handelsbanken te binden. De accountmanager adviseert klanten op het gebied van hypotheken en is verantwoordelijk voor het beheren en verder uitbouwen van een eigen klantenportefeuille. Tevens analyseert en beoordeelt de nieuwe collega hypotheekaanvragen, schrijft kredietvoorstellen en bewaakt de administratieve afwerking van hypotheken. Naast het ontwikkelen van hechte klantrelaties is het verder op- en uitbouwen van een zakelijk netwerk onderdeel van de functie.

Profiel
  • Hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Vakbekwaamheid moet geborgd zijn door Wft diploma’s (Wft Basis, Consumptief Krediet, Hypothecair Krediet, Vermogen);
  • Minimaal 5 jaar succesvolle werkervaring met hypotheken voor particuliere relaties;
  • Affiniteit met het voeren van hypotheekadviesgesprekken en uitwerking hiervan in adviesrapporten;
  • Ervaring met vastgoedfinanciering en vermogensbeheer strekt tot aanbeveling;
  • Woonachtig en werkervaring in het marktgebied Leeuwarden en omstreken;
  • Aantoonbaar netwerk binnen het marktgebied Leeuwarden en omstreken;
  • Ondernemend, hands-on, analytisch, resultaat- en klantgericht, flexibel en een teamspeler;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels.
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op groei gerichte organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Contact
Is dit jouw profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, naar: HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Tammo Oosterhof (Kantoordirecteur Leeuwarden) via 058 – 251 05 05 of onze HR Adviseur Tom Blekemolen via 020 – 412 77 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug
© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice