Accountmanager Support, Het Gooi
Handelsbanken Nederland


Over Handelsbanken
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor particulieren en bedrijven. De bank heeft meer dan 800 kantoren in haar zes thuismarkten (Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Finland, Noorwegen en Nederland). Wereldwijd is de bank actief in meer dan twintig landen. In Nederland is de bank sterk in hypotheken, financieringen en vermogensbeheer. Handelsbanken telt in Nederland inmiddels 29 kantoren en ruim 300 medewerkers.Het doel van de bank is het realiseren van een hogere winstgevendheid dan het gemiddelde van een benchmark van andere banken in de thuismarkten. Handelsbanken heeft deze doelstelling in de afgelopen 40 jaar steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid en het zo laag mogelijk houden van de kosten. Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Accountmanager Support
Handelsbanken startte in 2010 een kantoor in Het Gooi (Huizen). In verband met de groei van het kantoor is er behoefte aan een flexibele en pro actieve Accountmanager Support. Wij zijn op zoek naar een echte teamspeler die samen met de collega’s meehelpt om bestaande en nieuwe klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden. Iemand die het leuk vindt om mee te bouwen aan een groeiende bank in Nederland, en woonachtig is in de regio het Gooi/Almere.

Verantwoordelijkheden
Als Accountmanager Support ondersteun je en werk je nauw samen met de Kantoordirecteur en de Accountmanagers Zakelijk en Particulier. Je verzorgt alle administratieve afhandelingen zoals het uitwerken van overeenkomsten, openen van rekeningen, verzamelen en correct archiveren van cliënt documenten, verwerken van gegevens en het verzorgen van de kredietadministratie in het datasysteem. Ook draag je bij aan het informeren van interne- en externe belanghebbenden.

Profiel
  • Hbo opleidings- en/of werkniveau;
  • Wft basis en hypothecair krediet, of hiervoor lerend;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring heeft in bij voorkeur een commercieel ondersteunende functie binnen de bancaire dienstverlening;
  • Woonachtig in en affiniteit met het marktgebied van ons kantoor (regio het Gooi/Almere);
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je werkt nauwgezet, houdt overzicht en levert een hoge kwaliteit in je werk;
  • Je hebt drive en enthousiasme, neemt graag het initiatief en bent resultaatgericht;
  • Je bent een teamspeler en herkent je in de steekwoorden ‘samenwerken, leren van elkaar, organiseren, aanpakken en flexibel’.
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op groei gerichte organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Contact
Is dit jouw profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Neem dan contact op met de Kantoordirecteur, Laurens de Jong +31 6 30 12 73 44, of met onze HR contactpersoon Tom Blekemolen +31 20 412 77 60.

Je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je versturen naar: HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Handelsbanken heeft een uniek karakter en biedt een uitdagende werkomgeving waar ondernemerschap tot bloei komt. Een werkgever waar persoonlijke ontwikkeling een plek heeft in een snel groeiende organisatie. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug
© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice