Medewerker Customer Support, Hoofdkantoor te Amsterdam Zuidoost
Handelsbanken Nederland


Over Handelsbanken
Handelsbanken, opgericht in 1871, is een internationale beursgenoteerde bank voor particulieren en bedrijven. De bank heeft meer dan 800 kantoren in haar zes thuismarkten (Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Finland, Noorwegen en Nederland). Wereldwijd is de bank actief in meer dan twintig landen. In Nederland is de bank sterk in hypotheken, financieringen en vermogensbeheer. Handelsbanken telt in Nederland inmiddels 29 kantoren en ruim 300 medewerkers.Het doel van de bank is het realiseren van een hogere winstgevendheid dan het gemiddelde van vergelijkbare banken in de thuismarkten. Handelsbanken heeft deze doelstelling in de afgelopen 46 jaar steeds weten te bereiken door een permanente focus op klanttevredenheid en het zo laag mogelijk houden van de kosten. Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Medewerker Customer Support
Voor onze afdeling Branch & Customer Support zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste Medewerker Customer Support. De afdeling Customer Support zorg voor de ondersteuning van particuliere en zakelijke klanten in het gebruik van de betaalpassen, internet- en mobielbankieren.

Verantwoordelijkheden
  • Het bieden van technische en functionele ondersteuning aan klanten van de bank op het gebied van online bankieren;
  • Het ondersteunen bij de aanvraag, wijziging, activering of blokkering van betaalpassen;
  • Het oplossen van problemen, zo nodig in samenwerking met andere afdelingen van de bank.
Profiel
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Affiniteit met IT;
  • Relevante ervaring in een servicegerichte functie is een pré, bij voorkeur bij een financiële dienstverlener;
  • Klantgericht, betrokken en hands-on;
  • Teamspeler;
  • Flexibele werktijden (maar wel tussen 08.00-18.00) zijn geen bezwaar.
Ons aanbod
Een interessante, brede en dynamische functie in een op groei gerichte organisatie. Binnen de organisatie zijn mooie doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Contact
Is dit jouw profiel en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Handelsbanken? Neem dan contact op met de HR contactpersoon, Tom Blekemolen 020 - 412 77 60 of Erik van der Sman, Hoofd Branch Support 020 – 412 76 79 .

Je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je versturen naar: HR.Recruiting@handelsbanken.nl.

Handelsbanken heeft een uniek karakter en biedt een uitdagende werkomgeving waar ondernemerschap tot bloei komt. Een werkgever waar persoonlijke ontwikkeling een plek heeft in een snel groeiende organisatie. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Terug




© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice