Handelsbanken in Nederland
Ons profiel
Handelsbanken is een relatiebank. We zijn er voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening, waarbij nagenoeg alle besluiten, dicht bij de klant, op lokale kantoren worden genomen. Een relatie met Handelsbanken start doorgaans met een hypotheek of andere financiering. Aanvullend bieden we onze relaties diensten zoals betalen, sparen en beleggen.


Producten en diensten
We hebben een volledig aanbod aan diensten voor particulieren en bieden zakelijke klanten (internationale) financierings- en cashmanagementoplossingen. Lees meer over particulier bankieren en zakelijk bankieren.


Het kantoor is de bank
Bij Handelsbanken zijn de kantoren de bank. Onze kantoren werken met een hoge mate van zelfstandigheid. Met medewerkers die de lokale markt en de klant goed kennen.
Meer over onze filosofie.


Landelijk kantorennetwerk
Handelsbanken heeft op dit moment 29 kantoren door heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en Den Haag tot Enschede. Nieuwe kantoren staan in de planning. Bekijk voor het dichtstbijzijnde kantoor in uw regio het volledige overzicht.


Hoge klanttevredenheid
Onafhankelijk onderzoek (EPSI, 2018) laat zien dat Handelsbanken Nederland de hoogste klanttevredenheid heeft onder zowel particuliere als zakelijke klanten.
Lees meer over het onderzoek.


Duurzaamheid
Als maatschappelijk partner nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de impact die we hebben op onze stakeholders en de omgeving, vanuit een financieel-, sociaal- en milieuperspectief. Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid.


Sinds 1871
Handelsbanken werd in 1871 in Zweden opgericht, heeft ruim 800 kantoren in 6 thuismarkten en is actief in meer dan 20 landen. In 2013 werd Nederland één van de 6 thuismarkten.
Meer over onze geschiedenis.Terug


Een solide bank
Handelsbanken behoort tot de meest solide banken van Europa. Meer informatie over de Handelsbanken Groep (Engelstalig)

Financiële informatie

Over Handelsbanken

Algemene Voorwaarden


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice