Twee collegas voor het kantoor in Arnhem -

Ervaar het verschil

Krijgt uw vermogen de aandacht die het verdient?

U wilt uw vermogen behouden en laten groeien. Uw vermogen kan u helpen uw wensen te realiseren. Vermogen is daarmee iets heel persoonlijks. Wat u met uw vermogen wilt bereiken, is daarom voor ons altijd het belangrijkste vertrekpunt.

Uw persoonlijke accountmanager luistert naar uw wensen en komt met oplossingen, afgestemd op wat u met uw vermogen wilt realiseren. Dat kan bijvoorbeeld via een van onze spaarproducten, of met vermogensbeheer via onze dochter Optimix. Dankzij ons scherpe oog voor risico en groei blijven uw vermogen en financiële doelen optimaal op elkaar afgestemd.

Wilt u weten wat Handelsbanken voor u kan betekenen?
Neem contact op

Sparen of beleggen?

U wilt vermogen opbouwen. Wat is dan wijsheid? Wat past het beste bij u?

Sparen of beleggen: het is vooral afhankelijk van uw focus en horizon. En in veel gevallen is een combinatie van sparen en beleggen een prima oplossing.

Sparen met een aantrekkelijke rente van 1% tot 1,4%*

Voor particuliere spaarders staat onze spaarrente momenteel op
1% oplopend tot 1,4%*. Heeft u een vrij beschikbaar vermogen van rond de
€ 500.000 of meer? Met onze spaarrekening kunt u sparen met een variabele rente en uw inleg op elk moment opnemen. U kunt ook kiezen voor een spaardeposito, dan staat uw spaargeld voor een bepaalde periode vast tegen een gegarandeerde rente. 

Ook voor zakelijke klanten hebben we een aantrekkelijk spaaraanbod. Naast een Deposito kunnen we u ook andere mogelijkheden bieden voor de beschikbare liquiditeiten van uw bedrijf. We gaan daarover graag met u in gesprek. 

* Indicatie 1 maart 2023.
Spaarrente

Onze spaarrente

Handelsbanken biedt aantrekkelijke spaarrentes op de Particuliere Spaarrekening. Het rentetarief dat u krijgt, hangt af van het saldo dat u bij ons spaart. 


Spaardeposito met een gegarandeerde rente
vanaf 2,1% (1 jaar vast)**

icoontje van spaarvarken met kalender
U kunt ook kiezen voor een spaardeposito bij Handelsbanken. Hierbij staat uw spaargeld voor een bepaalde periode vast tegen een gegarandeerde rente. Momenteel bieden we bijvoorbeeld een 1-jaars spaardeposito aan met een rente vanaf 2,1%**. Ook bieden we deposito’s aan met andere looptijden. De minimale inleg voor een spaardeposito bij Handelsbanken ligt doorgaans op € 500.000.

Ook voor zakelijke klanten hebben we een aantrekkelijk aanbod voor spaardeposito’s. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

** Indicatie 22 maart 2023.
Spaardeposito

Over Handelsbanken

Handelsbanken kantoor haarlem
Handelsbanken is een persoonlijke vermogensbank voor particulieren, vastgoedondernemers en vastgoedbedrijven. We zijn sterk in  sparen, vermogensbeheer, hypotheken en vastgoedfinancieringen

Met onze Zweedse wortels en decentrale werkwijze zijn we een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector. Wilt u meer informatie over Handelsbanken, onze producten en de manier waarop we werken? Lees dan verder of neem contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.
Over Handelsbanken

Wilt u meer doen met uw vermogen en het laten beleggen?

Naast sparen kunt u bij ons ook terecht voor vermogensbeheer. Met vermogensbeheer laat u uw beleggingsportefeuille beheren door een team van beleggingsspecialisten van onze dochter Optimix, met uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt.

U heeft altijd direct contact, op elk gewenst moment. Persoonlijk of online via Mijn Optimix of de Optimix app. U heeft verder geen omkijken naar uw beleggingen. Dat betekent gemak en rust. 

Wilt u weten welke vorm van vermogensbeheer bij u past? 
Vermogensbeheer

Vermogensbeheer via Optimix

  • Actief vermogensbeheer met uitgesproken keuzes en een mix van beleggingsinstrumenten
  • Duurzame keuze: optimale mix van beleggingsinstrumenten met een duurzaam effect
  • Maatwerk voor de grotere vermogens

Wat maakt ons uniek

person

Persoonlijke bank

Door ons decentrale model werken onze kantoren lokaal, dicht bij de klant. Hierdoor kennen we onze klanten persoonlijk en begrijpen we de markt. We werken met korte lijnen. U zit direct met de beslisser aan tafel. 
Handshake

Sinds 1871

Handelsbanken Nederland is onderdeel van het Zweedse Handelsbanken dat in 1871 is opgericht. Handelsbanken is inmiddels 20 jaar in Nederland en heeft 27 kantoren verspreid door het hele land.
icoon duurzaamheid

Veiligste bank van Europa

Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, is Handelsbanken de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).

Handelsbanken voor tiende jaar op rij beste in klanttevredenheid

Vrouw staat voor Handelsbanken kantoor Arnhem
Voor het tiende jaar op rij, is volgens recent onderzoek (EPSI, 2022), Handelsbanken in Nederland de bank met de meest tevreden klanten in vergelijking met de Nederlandse grootbanken. 

Onze klanten zijn vooral tevreden over onze persoonlijke vorm van dienstverlening en expertise.

Heeft u interesse om klant te worden, neem dan contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 
Klanttevredenheid

Uw geld wordt beschermd door het Zweedse depositogarantiestelsel

Uw geld op de rekeningen bij Handelsbanken in Nederland wordt wettelijk beschermd door het Zweedse depositogarantiestelsel tot een maximum van € 100.000 per persoon of instelling.