Heeft u vragen over sparen bij Handelsbanken?
Onze medewerkers staan u graag te woord.

U wilt uw vermogen behouden en laten groeien. Uw vermogen kan u helpen uw wensen te realiseren. Vermogen is daarmee iets heel persoonlijks. Wat u met uw vermogen wilt bereiken, is daarom voor ons altijd het belangrijkste vertrekpunt. 

Uw persoonlijke accountmanager luistert naar uw wensen en komt met oplossingen, afgestemd op wat u met uw vermogen wilt realiseren. Dat kan bijvoorbeeld via een van onze spaarproducten.

Contact

Telefoon:  0800 820 00 20 (gratis) 
Telefoon:  +31 20 412 77 92 (vanuit het buitenland)

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

E-mail: sparen@handelsbanken.nl 

Vind uw kantoor

Wilt u liever dat wij contact opnemen met u?
Laat hieronder uw gegevens achter.

Wat maakt ons uniek

person

Persoonlijke bank

Door ons decentrale model werken onze kantoren lokaal, dicht bij de klant. Hierdoor kennen we onze klanten persoonlijk en begrijpen we de markt. We werken met korte lijnen. U zit direct met de beslisser aan tafel. 
Handshake

Sinds 1871

Handelsbanken Nederland is onderdeel van het Zweedse Handelsbanken dat in 1871 is opgericht. Handelsbanken is inmiddels 20 jaar in Nederland en heeft 27 kantoren verspreid door het hele land.
icoon duurzaamheid

Veiligste bank van Europa

Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, is Handelsbanken de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).