Twee collega's van Handelsbanken ingesprek voor kantoor arnhem -

Sparen bij Handelsbanken

Laat uw vermogen groeien via de
veiligste commerciële bank van Europa.

Voor particuliere spaarders staat onze spaarrente momenteel op
1% oplopend tot 1,4%*. Heeft u een vrij beschikbaar vermogen van rond de
€ 500.000 of meer? Met onze spaarrekening kunt u sparen met een variabele rente en uw inleg op elk moment opnemen. U kunt ook kiezen voor een spaardeposito, dan staat uw spaargeld voor een bepaalde periode vast tegen een gegarandeerde rente. Momenteel bieden we bijvoorbeeld een 1-jaars spaardeposito aan met een rente vanaf 2,1%**.

Ook voor zakelijke klanten hebben we een aantrekkelijk spaaraanbod. Naast een Deposito kunnen we u ook andere mogelijkheden bieden voor de beschikbare liquiditeiten van uw bedrijf. We gaan daarover graag met u in gesprek. 

* Indicatie 1 maart 2023.
** Indicatie 22 maart 2023.
Neem contact op

Wat is uw spaardoel?

We helpen u graag bij het plannen van uw toekomst, of u nu spaart voor een regenachtige dag, of wilt investeren voor een langetermijndoel. 


icoontje van spaarvakentje

Flexibel sparen

Wilt u geld opzijzetten, maar dit ook weer kunnen opnemen wanneer u wilt? Met de Particuliere Spaarrekening kunt u spaargeld tegen een variabele rente opzijzetten en op elk moment weer opnemen. 

icoont van spaarrente met een calender

Sparen met een vaste rente

Wilt u sparen met de zekerheid van een vaste rente? Met het Deposito van Handelsbanken kunt u spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente. 

Waarom sparen bij Handelsbanken:


* Indicatie 1 maart 2023.
** Indicatie 22 maart 2023.

Persoonlijke relatiebank 

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. Bespreek uw spaardoel(en) met uw persoonlijk accountmanager op het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt.

Veiligste commerciële bank van Europa

2 mensen op spaaradvies gesprek
Op basis van een vergelijking van de creditratings van de 500 grootste banken ter wereld, van Moody's, Standard & Poor's en Fitch, heeft Global Finance Handelsbanken uitgeroepen tot de veiligste commerciële bank van Europa (Global Finance, 2022).
Veiligste bank van EuropaOpent in een nieuw venster

Uw geld wordt beschermd door het Zweedse depositogarantiestelsel

Uw geld op de rekeningen bij Handelsbanken in Nederland wordt wettelijk beschermd door het Zweedse depositogarantiestelsel tot een maximum van € 100.000 per persoon of instelling.