1. Particulier
 2. /
 3. Betalen
 4. /
 5. Gold Card

Gold Card

Meer dan een betaalmiddel.
Met de Handelsbanken Gold Card, die wordt uitgegeven door International Card Services (ICS), kunt u wereldwijd aankopen doen in binnen- en buitenland. In winkels, webshops, hotels, restaurants, parkeergarages en bij tolpoortjes betaalt u altijd in de juiste valuta.
Gold card
 • Wereldwijd betaalgemak.
 • Contactloos betalen.
 • Aflevergarantie.
 • Aankoopverzekering.
 • Standaard bestedingslimiet: € 5.000. 
 • 24/7 fraudepreventie.

Aflevergarantie 

Heeft u een artikel betaald met uw Handelsbanken Gold Card, maar wordt dit niet geleverd? Dan draait ICS de betaling terug en betaalt u niets. Kijk voor de Algemene Voorwaarden op icscards.nlOpent in een nieuw venster.

Aankoopverzekering

Vrijwel alles dat u met de Handelsbanken Gold Card koopt, is een jaar verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Kijk voor de Algemene Voorwaarden op icscards.nlOpent in een nieuw venster.

Bestedingslimiet 

De bestedingslimiet van de Handelsbanken Gold Card is standaard € 5.000. In de ICS app heeft u inzicht in uw uitgaven en kunt u direct zien welke bestedingsruimte u nog heeft.

Contactloos betalen

Met uw betaalpas en creditcard kunt u contactloos, zonder pincode, tot maximaal € 25 betalen door uw pas tegen de betaalautomaat te houden.

De betaalautomaten waar u contactloos kunt betalen, herkent u aan het logo voor contactloos betalen. Ook kunt u op steeds meer plekken met uw betaalpas en creditcard betalen via ‘dip & go’.

U betaalt dan bijvoorbeeld bij de betaalautomaat bij parkeergarages of tolwegen door het aangegeven bedrag goed te keuren, zonder dat u uw pincode hoeft in te toetsen. Hiervoor geldt een maximumbedrag van € 50 per dag.

Blokkeer direct uw Betaalpas of Gold Card – Bereikbaar 24/7

Betaalpas 

Telefoon: 0800 82 000 20 (gratis)
Telefoon: +31 20 412 77 92 (vanuit het buitenland)

Gold Card

Telefoon: +31 20 66 00 611 (ICS servicedesk)

Blokkeer direct als:

 • Uw kaart verloren of gestolen is.
 • U vermoedt dat iemand zonder uw toestemming een aankoop heeft gedaan met uw kaart.