1. Systeemvereisten Particulier Internet Bankieren

Systeemvereisten internetbankieren

Aanbevolen browsers voor Handelsbanken Internet Bankieren
PC
Edge De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Internet Explorer Versie 11 DownloadOpent in een nieuw venster
Firefox De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Chrome De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Mac OS
Safari Versie 10 of later DownloadOpent in een nieuw venster
Firefox De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Chrome De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Systeemvereisten voor inloggen met kaartlezer
Windows 8, 8.1, 10 *
Edge De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Internet Explorer Versie 11 DownloadOpent in een nieuw venster
Firefox De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Chrome De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Mac OS 10.9 - 10.14
Safari Versie 10 of later DownloadOpent in een nieuw venster
Firefox De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Chrome De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
* Vanaf 14 januari 2019 is Microsoft gestopt met de ondersteuning van Windows 7. Hierdoor kunnen we u slechts beperkte ondersteuning bieden als u gebruikt maakt van Windows 7.