1. Systeemvereisten

Systeemvereisten internetbankieren

icoon van computer en mobiel

Aanbevolen browsers

Met de browserversies uit onderstaande lijst, gebruikt u het internetbankieren op de veiligste manier en heeft u de beste gebruikerservaring. Gebruikt u oudere browserversies, dan kunnen we u helaas slechts beperkt helpen.

Stel ‘automatisch updaten’ van uw browser en besturingssysteem in, dan weet u zeker dat u gebruikmaakt van de laatste versie(s).

Inloggen met kabel
Om in te loggen met de kaartlezer met kabel heeft u nodig:
  • Windows 8.1 of Windows 10
  • Mac OS 10.12 en hoger

Windows

Browser Versie Download
Internet Explorer Versie 11 DownloadOpent in een nieuw venster
Mozilla Firefox De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Microsoft Edge De drie laatste versies Geïnstalleerd in Windows 10
Google Chrome De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster

Informatie over Windows 7

informatie icoon
De ondersteuning vanuit Microsoft voor Windows 7 is beëindigd. Hierdoor kunnen we u slechts beperkte ondersteuning bieden als u gebruiktmaakt van Windows 7.

Mac OS

Browser Versie Download
Safari Versie 10 of later DownloadOpent in een nieuw venster
Mozilla Firefox De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster
Google Chrome De drie laatste versies DownloadOpent in een nieuw venster

Systeemvereisten mobielbankieren

De Mobiel Bankieren App voor particuliere klanten is beschikbaar voor de volgende besturingssystemen:
  • Android 7 of later.
  • iOS 13.0 of later. De App is compatibel met iPhone, iPad, en iPod Touch.