1. Inlogkaart en kaartlezer

Inlogkaart en kaartlezer

Om in te loggen gebruikt u de kaartlezer, uw inlogkaart en uw pincode. De kaartlezer is niet persoonlijk. Dit houdt in dat iedere kaartlezer afgegeven door Handelsbanken gebruikt kan worden om in te loggen.

Uw inlogkaart is wel persoonlijk en kan alleen door u gebruikt worden.

Om internetbankieren te gebruiken logt u in met een kaartlezer. U kunt de kaartlezer met of zonder kabel gebruiken. Het verschil leest u hieronder.

Handleiding KaartlezerOpent in een nieuw venster

Klantenservice

Als het niet lukt om in te loggen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice op 0800 82 000 20.

Of per E-mail: klantenservice@handelsbanken.nl.

Inloggen met of zonder kabel

Inloggen met kabel

Gebruikt u de kabel voor uw kaartlezer? Dan is inloggen sneller, omdat er minder stappen nodig zijn. Wel moet u het beveiligings- en stuurprogramma downloaden.

Inloggen zonder kabel

Gebruikt u de kaartlezer zonder kabel? Op elk online apparaat kunt u internetbankieren. Wel heeft u een controlecode nodig die u aanmaakt met de kaartlezer.