1. Inloggen met kabel

De snelste en eenvoudigste manier om gebruik te maken van Handelsbanken Internet Bankieren is met de kaartlezer en kabel.

De software installeren

Voordat u de kaartlezer met kabel kunt gebruiken, installeert u eerst het beveiligingsprogramma en het stuurprogramma van Handelsbanken op uw computer. De software kunt u hier downloaden.

1. Sluit de kaartlezer aan op de computer

1. Sluit de kaartlezer aan zoals hieronder is afgebeeld.
  2. Steek uw inlogkaart in de kaartlezer met de chip omlaag en naar u toe.
inloggen met kabel

2. Volg onderstaande instructies

Controleer of de USB-kabel is aangesloten op de kaartlezer en de computer.
  1. Plaats uw inlogkaart in de kaartlezer.
  2. Ga naar handelsbanken.nlOpent in een nieuw venster, klik op 'Inloggen' en selecteer de gewenste service.
  3. Klik op 'kaartlezer met kabel'.
  4. Klik op 'Verificatie'.
  5. Op de kaartlezer verschijnt 'Pincode Kaart'.
    Voer uw 6-cijferige inlogcode in op de kaartlezer en druk op 'OK'.
U bent nu ingelogd. Vanaf nu kunt u gebruikmaken van internetbankieren bij Handelsbanken.