1. Inlogcode

Inlogcode

inlogcode

Om in te kunnen loggen, heeft u een inlogkaart nodig met een zelfgekozen 6-cijferige inlogcode. Dit is een persoonlijke code die u goed moet onthouden, omdat u met deze code kunt inloggen in internetbankieren.

Om een inlogcode te kiezen heeft u het volgende nodig:
  • Activatie e-mail
  • Code envelop
Kies vervolgens uw inlogcode via de volgende link:  handelsbanken.nl/nieuweinlogcodeOpent in een nieuw venster

Klik op 'Kies PIN' bij 'Stap 1':

1. Voer uw 16-cijferige inlogkaartnummer in dat vermeld staat in de activatie e-mail en klik op 'Volgende'.
  2. Voer het 12-cijferige nummer uit de code envelop in en klik op 'Volgende'.
  3. Kies een 6-cijferige inlogcode en voer deze nogmaals in ter bevestiging. Klik vervolgens op 'Volgende'.
  4. U krijgt een bevestiging dat u een inlogcode gekozen heeft. We sturen de inlogkaart naar u op.
Let op!
Het is niet mogelijk om opeenvolgende cijfers te gebruiken voor uw pincode zoals: 123456 of 654321, of om een pincode te kiezen waar alle cijfers hetzelfde zijn zoals: 111111.

lnlogcode vergeten of geblokkeerd

Als u uw inlogcode bent vergeten of drie keer een foutieve code heeft ingevoerd, kunt u via uw kantoor een nieuwe inlogkaart aanvragen.

Klantenservice

Als het niet lukt om in te loggen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.