1. Hulp bij inloggen

Hulp bij inloggen

Om in te loggen gebruikt u de kaartlezer, uw inlogkaart en uw pincode. De kaartlezer is niet persoonlijk. U kunt iedere kaartlezer afgegeven door Handelsbanken gebruiken om in te loggen. Uw inlogkaart is echter wel persoonlijk en kan alleen door u gebruikt worden.

Heeft u technische ondersteuning nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Inloggen met of zonder kabel

Inloggen met kabel

Gebruikt u de kabel voor uw kaartlezer? Dan is inloggen sneller, omdat er minder stappen nodig zijn. Wel moet u het beveiligings- en stuurprogramma downloaden.

Inloggen zonder kabel

Gebruikt u de kaartlezer zonder kabel? Op elk online apparaat kunt u internetbankieren. Wel heeft u een controlecode nodig die u aanmaakt met de kaartlezer.