Werken bij Handelsbanken
Een unieke organisatie
Handelsbanken is met haar Zweedse karakter en gedecentraliseerde werkwijze een unieke organisatie in de Nederlandse bankenwereld. En dat zie je terug in het werkklimaat van onze organisatie.

Bedrijfscultuur: vertrouwen en verantwoordelijkheid
Handelsbanken heeft een open en informele cultuur. Onze medewerkers vormen de basis van het succes. Vertrouwen hebben wij in onze mensen: het vertrouwen dat zij met veel enthousiasme, kennis en ervaring het juiste doen, op een zo goed mogelijke manier. Je krijgt de ruimte voor eigen inbreng en durft verantwoordelijkheid te nemen. Natuurlijk doe je dat niet alleen, maar samen met je collega’s.

Het kantoor is de bank
Handelsbanken is een decentrale organisatie. De lokale kantoren zijn de bank en werken lokaal met een hoge mate van zelfstandigheid en beslissingsbevoegdheid. Onze accountmanagers zijn vakspecialisten in hun eigen regio en staan in direct contact met de klanten van het kantoor.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Onze dienstverlening is daarom gericht op gezonde langetermijnoplossingen die passen bij de behoeften van de klant. Door onze platte organisatiestructuur hebben wij korte lijnen, waardoor we snel schakelen en maatwerk leveren. De kantoren worden hierbij ondersteund door specialisten van het hoofdkantoor.

Work-life balance
Bij Handelsbanken hechten we veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. Zo wonen veel medewerkers in de buurt van onze kantoren, waardoor de reistijd beperkt is, en er zijn ook mogelijkheden voor parttime werken.

Internationale werkomgeving
Werken bij Handelsbanken betekent werken in een internationale omgeving, waarin je samenwerkt met collega’s in zowel binnen- als buitenland. Momenteel is de bank in zes thuismarkten actief, waaronder Nederland. Daarnaast heeft de bank diverse kantoren verspreid over verschillende landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

Wie zoeken wij?
Handelsbanken is op zoek naar getalenteerde en enthousiaste professionals die de bank verder helpen groeien en ontwikkelen. Mensen die zelf verantwoordelijkheid nemen, zelf nadenken en besluiten durven te nemen. De bank gelooft in gelijke kansen, waarbij verschillende achtergronden en talenten elkaar versterken. Samen werken we aan dezelfde doelstellingen: een hoog rendement op ons eigen vermogen en tevreden klanten.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over Handelsbanken? Bekijk onze actuele vacatures of neem contact op met Tom Blekemolen via +31 20 412 77 60 of met Sanne Creusen via +31 20 412 76 26.


Terug


Actuele vacatures
Meer weten over onze huidige vacatures

Contact
Meer informatie over de carričremogelijkheden bij Handelsbanken?

Neem contact op met: Tom Blekemolen
Telefoon: +31 20 412 77 60 of Sanne Creusen Telefoon: +31 20 412 76 26.© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice