Zakelijk bankieren
Lokale relatiebank
Zakelijk bankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor ondernemingen bieden wij (internationale) financierings- en cashmanagementoplossingen via ons kantorennetwerk en diensten op het gebied van Trade Finance, Treasury en deposito’s.

Cash Management
Handelsbanken biedt u oplossingen voor uw (inter-)nationale betalingsverkeer, met een solide pakket aan betaaldiensten, een internationaal kantorennetwerk en ondersteuning door specialisten. Meer over Cash Management.

Financieringen
Voor uw zakelijke financieringsbehoeften kunt u bij Handelsbanken terecht. Een laag risicoprofiel, transparantie en de langetermijnrelatie staan hierbij voorop. Lees meer over onze financieringen.


Trade Finance
Handelsbanken ondersteunt u bij het in kaart brengen van internationale leveringsvoorwaarden en betalingscondities. Door de inzet van de juiste betaalinstrumenten beperkt u de risico’s. Meer over Trade Finance.

Treasury
Als uw onderneming veel zaken doet buiten de eurozone, dan heeft u vaak te maken met betalingen in vreemde valuta en bijbehorende mogelijke valutarisico's. Lees meer over Treasury.


Deposito’s
Soms heeft uw onderneming geld beschikbaar dat niet direct nodig is. Dan kan een zakelijke depositorekening bij Handelsbanken een optie zijn. Informeer naar de mogelijkheden bij het dichtstbijzijnde Handelsbanken-kantoor.


Terug


Inloggen

Nog even geduld...
We werken momenteel aan het vernieuwen van dit deel van onze website.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met het dichtstbijzijnde kantoor in uw regio.

Nieuwsbrief ‘Macro Insights’
De analisten van Handelsbanken geven hun visie op de wereldwijde economische ontwikkelingen in de maandelijkse nieuwsbrief ‘Macro Insights’. Meld u aan voor de nieuwsbrief.


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice