Zakelijk bankieren
Lokale relatiebank
Zakelijk bankieren doet u op uw lokale kantoor met een persoonlijke accountmanager. Voor ondernemingen bieden wij (internationale) financierings- en cashmanagementoplossingen via ons kantorennetwerk en diensten op het gebied van Treasury en deposito’s.

Coronavirus en bankieren bij Handelsbanken
Ook tijdens de coronacrisis wilt u uw bankzaken zo goed mogelijk blijven regelen. Omdat we uw en onze gezondheid belangrijk vinden, gaan we een aantal zaken tijdelijk wat anders doen.  

Onze lokale kantoren
Onze kantoren werken met een kleinere bezetting. Doorlooptijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt een kantoor alleen op afspraak bezoeken en alleen als dit echt noodzakelijk is. Hiermee willen we bijdragen aan het tegengaan van verdere verspreiding van het coronavirus. Lees meer.

De coronacrisis en uw lening(en) bij Handelsbanken
Heeft u vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor uw lening(en) bij ons? Neem dan contact op met uw lokale kantoor.  

Bereikbaarheid
Hoe kunt u uw lokale kantoor of onze klantenservice bereiken? Lees meer.

Informatie van het RIVM
Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk op de website van RIVM voor de meest actuele informatie en concrete richtlijnen.

Cash Management
Handelsbanken biedt u oplossingen voor uw (inter-)nationale betalingsverkeer, met een solide pakket aan betaaldiensten, een internationaal kantorennetwerk en ondersteuning door specialisten. Meer over Cash Management.

Financieringen
Voor uw zakelijke financieringsbehoeften kunt u bij Handelsbanken terecht. Een laag risicoprofiel, transparantie en de langetermijnrelatie staan hierbij voorop. Lees meer over onze financieringen.


Treasury
Als uw onderneming veel zaken doet buiten de eurozone, dan heeft u vaak te maken met betalingen in vreemde valuta en bijbehorende mogelijke valutarisico's. Lees meer over Treasury.


Deposito’s
Soms heeft uw onderneming geld beschikbaar dat niet direct nodig is. Dan kan een zakelijke depositorekening bij Handelsbanken een optie zijn. Informeer naar de mogelijkheden bij het dichtstbijzijnde Handelsbanken-kantoor.


Terug


Inloggen

Nog even geduld...
We werken momenteel aan het vernieuwen van dit deel van onze website.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met het dichtstbijzijnde kantoor in uw regio.

Nieuwsbrief ‘Macro Insights’
De analisten van Handelsbanken geven hun visie op de wereldwijde economische ontwikkelingen in de maandelijkse nieuwsbrief ‘Macro Insights’. Meld u aan voor de nieuwsbrief.


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice