Handelsbanken in Nederland
Ervaar het verschil van onze persoonlijke aanpak
Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. U zit direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door uw persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

Een relatie met Handelsbanken start meestal met een hypotheek of andere financiering. Aanvullend bieden we u diensten zoals beleggen, sparen en betalen. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. Hoe kunnen we u helpen?


Producten en diensten
We hebben een volledig aanbod aan diensten voor particulieren en bieden zakelijke klanten (internationale) financierings- en cashmanagementoplossingen.


Het kantoor is de bank
Bij Handelsbanken zijn de kantoren de bank. Onze kantoren werken met een hoge mate van zelfstandigheid. Met medewerkers die de lokale markt en de klant goed kennen.
Meer over onze filosofie.


Landelijk kantorennetwerk
Handelsbanken heeft op dit moment 29 kantoren door heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en Den Haag tot Enschede. Nieuwe kantoren staan in de planning. Bekijk voor het dichtstbijzijnde kantoor in uw regio het volledige overzicht.


Hoge klanttevredenheid
Onafhankelijk onderzoek (EPSI, 2020) laat zien dat Handelsbanken Nederland de hoogste klanttevredenheid heeft onder zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees meer over het onderzoek.


Duurzaamheid
Als maatschappelijk partner nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de impact die we hebben op onze stakeholders en de omgeving, vanuit een financieel-, sociaal- en milieuperspectief. Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid.


Sinds 1871
Handelsbanken werd in 1871 in Zweden opgericht, heeft ruim 800 kantoren in 6 thuismarkten en is actief in meer dan 20 landen. In 2013 werd Nederland één van de 6 thuismarkten.
Meer over onze geschiedenis.Terug


Een solide bank
Handelsbanken behoort tot de meest solide banken van Europa. Meer informatie over de Handelsbanken Groep (Engelstalig)

Algemene Voorwaarden


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice